Anīss, Anīss, Eklektikas institūts, 60 ml.
Anīss – tā ir visizplatītākā garšviela kulinārijā. Anīsa sēklām ir maigs, smalks aromāts un saldena garša. Anīsa sēklas satur taukskābes un ēteriskās eļļas, cukurus, skābes, olbaltumvielas, B vitamīnus, minerālvielas un askorbīnskābi. Vairāk par produktu varat uzzināt mājaslapā: Biotus. To lieto saaukstēšanās, traheīta, laringīta, elpceļu katara un citu elpceļu slimību ārstēšanai. Turklāt mūsdienu medicīnā no sēklām gatavo dažādus preparātus un izmanto aknu, aizkuņģa dziedzera normālai darbībai, gastrīta, meteorisms, kā arī kā vieglu caurejas līdzekli. Tiek uzskatīts, ka anīsa sēklas vīriešiem – palielināt potenci, bet sievietes – atbrīvoties no frigiditātes.
Kā lietot: pirms lietošanas sakratiet. Sajauc 15-30 pilienus siltā ūdenī un lieto 1-3 reizes dienā.
Citas sastāvdaļas: anīsa sēklas (Pimpinella anisum) , organiskais spirts 85%,
filtrēts ūdens.
Sauss garšaugs 1:4.
Ja parādās neparasti simptomi, pārtrauciet lietošanu.
Konsultējieties ar savam ārstam par ārstniecības augu lietošanu grūtniecības, bērnu vai citu zāles lietošanas laikā.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.
span
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu