Melnā tēja masala, Melnā tēja, Rishi tēja, organiska, 15 tējas maisiņi, 52,5 g
Organiskā melnā tēja, Masala Chai
Tradicionālā Masala tēja ir pikants dzēriens, kas pagatavots ar dažādām proporcijām sildošas garšvielas. Garšvielu maisījums, ko sauc par Karja, izmanto piena ingvera pākstis un zaļo kardamonu. Šai pamatnei jeb karjai parasti pievieno citas garšvielas. Piemēram, lielākajā daļā uz ielas, restorānos vai mājās atrodamo masala chai ir viens vai vairāki no šiem produktiem, kā arī ingvers un kardamons, proti: kanēlis, zvaigžņu anīss, fenheļa sēklas, piparu graudi, muskatrieksts un krustnagliņas. Rietumos ir arī izplatīta prakse izmantot smaržīgos piparus, lai papildinātu vai aizstātu kanēli un krustnagliņas. Tēja tiek audzēta Indijā. Šī ir bioloģiski audzēta tēja. Sausās tējas veids - sausas lielas, savītas lapas un neliels daudzums brūnu stublāju ar melnu nokrāsu. Tam ir zālaugu aromāts un jaunu tējas dzinumu garša. Tējas krāsa ir no zeltaini brūnas līdz tumšai, gandrīz melnai, atkarībā no pagatavošanas daudzuma un ilguma. Tējai ir plašs garšu klāsts. Pēc tējas dzeršanas saglabājas ilgstoša patīkama pēcgarša. Lai iegūtu sīkāku padomu, varat sazināties ar menedžeri Biotus vietnē.
Lietošana: ielejiet tējas maisiņu ar svaigi vārītu ūdeni, turiet 4-5 minūtes - un tējas neparastais aromāts un izskats aicinās draugus un mīļos pulcēties pie tējas galda.
Sastāvdaļas: stipra> organiskā melnā tēja, organiskā ingvera sakne, organiskais kardamons, bioloģiskais kanēlis, bioloģiski melnie pipari, organiskās krustnagliņas, organiskais zvaigžņu anjons.
Izcelsme | |
Avots: | Importēts kardamons Gvatemalā |
Sastāvdaļas: | kardamons |
Ražas novākšanas sezona: | septembris |
Piezīmes uz avotu: |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu