Kvinoja balta, NATURAL GREEN, 350 g
Baltā kvinoja
Baltā kvinoja satur daudz kalcija, E vitamīna, dažus B vitamīnus, mangānu, magniju, varu, dzelzs un liels daudzums fosfora (salīdzināms ar zivīm). Kvinoja lepojas ar aminoskābju kopumu, kas pēc sastāva ir salīdzināms ar pienu. Tāpēc tas ir tik noderīgi veģetāriešiem un sportistiem. Starp šīm aminoskābēm ir liels daudzums lizīna, cistīna un metionīna, kuru graudos un pākšaugos trūkst. Kvinoja satur proteīna albumīnu, kas nepieciešams aknām un sirdij, un arī daudz šķiedrvielu, kas nepieciešamas pareizai kuņģa-zarnu trakta darbībai. Kvinojas taukos ir daudz lecitīnskābes, kas ir atbildīga par smadzeņu darbību. Baltajai kvinojai piemīt spēcīgas antioksidanta īpašības. Ir vērts pieminēt, ka šim produktam ir vairāki veidi, jo īpaši graudaugi ir sadalīti trīs veidos: melnā, sarkanā un krējuma (bieži saukta arī par "balto"), taču, izņemot garšu, tie nemaz neatšķiras viens no otra. . Lai iegūtu sīkāku padomu, varat sazināties ar menedžeri Biotus vietnē
Gatavošanas metode:
1 glāze kvinojas, ielej aukstu ūdeni proporcijā 1 (Kvinoja): 1,5 (ūdens). Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pievieno sāli. Vāra uz lēnas uguns zem vāka 15-20 minūtes. Garnējums gatavs! Piemērots arī salātiem, zupām, kastroļiem utt.Kvinojas diedzēšana:Noskalojiet un iemērciet kvinoju 8–12 stundas. Pēc tam rūpīgi noskalojiet, ielieciet atpakaļ bļodā un brīvi pārklājiet ar marli vai apakštasīti. Pēc aptuveni 12 stundām parādīsies asni.
Brīdinājums:
Sastāvs: | ||
Pasniegšana: 1 glāze (57 g) | ||
Porciju skaits vienā konteinerā: 6 | ||
Katrai porcijai | % no dienas vērtības* | |
Kalorijas | 377 | |
Proteīni | 16 g | * |
Tauki | 5,6 g | * |
Ogļhidrāti | 55,5 g | * |
* Dienas nepieciešamība nav noteikta |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu