Kokosriekstu milti, kokosriekstu milti, Edward & Sons, organiski, 454 g
Kokosriekstu milti Organiskie kokosriekstu milti, autors Edvards & Dēli bieži izmanto tā uzturvielu satura dēļ. Kokosrieksts ir pazīstams ar savu bagātīgo uzturvielu un vitamīnu A, E, C, D sastāvu, kā arī satur jodu, kobaltu, šķiedrvielas, olbaltumvielas, ogļhidrātus (4%). Šķiedrvielas, ko satur liels daudzums kokosriekstu – attīra zarnas no toksīniem un indēm. Eksperti saka, ka kokosriekstu diētas laikā jūs varat atbrīvoties no 2 kg nedēļā, jo kokosrieksts nesatur lipekli. Austrumu virtuvē kokosriekstu izmanto kā garšvielu gaļas un dārzeņu ēdieniem. Miltu ražošanai izmanto kaltētu, attaukotu kokosriekstu mīkstumu, kas samalta līdz ļoti smalkai konsistencei. No tā tiek gatavotas kūkas, mērces, kokteiļi, cepumi un maize.
Kokosriekstu miltus izmanto tāpat kā kviešu miltus. Bioloģiskie kokosriekstu milti ir ideāli piemēroti cepšanai, bet vēl smaržīgāks un garšīgāks. Jāņem vērā, ka kokosriekstu miltiem ir blīvāka struktūra un tie uzsūc vairāk mitruma. Piemēram: ja jūsu receptē ir nepieciešamas 2 glāzes miltu un 1 glāze ūdens, varat izmantot 1/2 glāzes kokosriekstu miltu + 1 1/2 glāzes jebkuru citu miltu. Pēc tam pievienojiet vēl 1/2 tase ūdens līdz 1 1/ 2 tases šķidruma. Eksperimentējiet ar prieku! Vairāk par produktu varat uzzināt Biotus tīmekļa vietnē pie mūsu konsultantiem.
Kokosriekstu milti ir pilnībā glutēna- bezmaksas, daudz šķiedrvielu un aptuveni 20% olbaltumvielu. Vairāk par šo, kā arī par daudziem citiem noderīgiem produktiem pieaugušo un bērnu veselībai varat uzzināt Biotus tīmekļa vietnē.
Edvards & Sons, Let's Do Organic, 100% bioloģiski kokosriekstu milti, 1 mārciņa (454 g)
Ieteicamais lietojums:
1/3 tase sviesta
1/2 tase kakao pulvera
6 olas
1 glāze cukura
1/2 tējkarotes vaniļas
1/2 glāzes izsijātu kokosriekstu miltu
1 glāze šokolādes skaidiņu (pēc izvēles)
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C. Vidējā katliņā uz mazas uguns sajauc sviestu un kakao pulveri. Atsevišķā bļodā sajauc olas, cukuru un vaniļu, pievieno kakao. Visu sajauc ar kokosriekstu miltiem, līdz mīkla kļūst viendabīga. Ja vēlaties, pievienojiet šokolādes skaidiņas. Cep iepriekš ietaukotā 8x8 pannā apmēram 30-35 minūtes, līdz gatavs. Nedaudz atdzist, pirms sagriež kvadrātos.
Citas sastāvdaļas: bioloģiskais kokosrieksts.
Brīdinājumi:
Uzglabājiet vēsā, sausā vietā.
Pēc atvēršanas atdzesējiet.
Sastāvs: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pasniegšana: 2 ēd.k. karotes (15 g) | Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamības * | kalorijas | 70 | | Kalorijas no taukiem | 20 | | Kopējais tauku saturs | 2,5 g span> | 3% | Piesātinātie tauki | 2 g | 11% | Trans tauki | 0 g | | holesterīns | 0 mg | 0% | Nātrijs | 30 mg | 1% | Kopā ogļhidrāti | 9 g | 3% | Diētiskās šķiedras | 6 g | 23% | cukurs | 1 g | | Olbaltumvielas | 3 g | | A vitamīns | | 0% | C vitamīns | | 0% | Kalcijs | | 0% | Dzelzs | | 10% | * Dienas nepieciešamība, pamatojoties uz 2000 kaloriju diētu. Jūsu dienas deva var būt lielāka vai mazāka atkarībā no jūsu kaloriju vajadzībām. | |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu