Kokosriekstu milti, Jeco, bez lipekļa, 500 g
Bioloģiskie kokosriekstu milti
Kokosriekstu milti ir veselīga alternatīva kviešu miltiem un citiem pazīstamākiem miltiem . Tas ir labs šķiedrvielu avots un satur 4 gramus neto ogļhidrātu (kopējais ogļhidrātu daudzums mīnus diētiskās šķiedras) vienā porcijā. Tas piešķir ceptiem izstrādājumiem nesalīdzināmi bagātīgu tekstūru un unikālu dabisko saldumu. Žzeko kokosriekstu milti nesatur saldinātājus vai sulfītus. Tajā ir tikpat daudz olbaltumvielu kā kviešu miltos, bet tas nesatur proteīna lipekli. Kokosriekstu milti ir neaizstājami cilvēkiem ar alerģiju pret kviešu miltiem vai lipekli. Cepšanai no kokosriekstu miltiem ir blīvāka struktūra nekā tradicionālajai, taču tā izrādās neparasti garšīga, ar raksturīgu saldenu aromātu. Tīrā kokosriekstu miltu ceptajā izstrādājumā saistīšanai jāsatur pietiekams daudzums olu, linsēklu vai čia sēklu. Papildus cepšanai no miltiem var pagatavot mērces, biezināt zupas un mērces, dažādos smūtijos un biezos kokteiļos, pievienot rīvmaizi. Biotus vietnē jūs varat ne tikai iegādāties un iepazīties ar produktiem, bet arī iegūt pilnu informāciju no mūsu konsultantiem.
Pieteikšanās: strong>
Bioloģiskie kokosriekstu milti tiek izmantoti mazkaloriju miltu, konditorejas izstrādājumu un bezglutēna maizes izstrādājumu pagatavošanai. Lietojot, tas aizvieto līdz pat 50% parasto miltu. Uzglabāšanas nosacījumi un noteikumi:Uzglabāt ražotāja iepakojumā istabas temperatūrā.
Citas sastāvdaļas:
bioloģiskie kokosriekstu milti
Sastāvs: | ||
Pasniegšana: 2 ēdamkarotes (14 g) | ||
Porvācijas vienā konteinerā: apmēram 32 | ||
Par porciju | % DV* | |
kalorijas | 378 | |
Kopējais tauku saturs | 7,8 g | |
Kopējais ogļhidrātu saturs | 55,4 g | |
olbaltumvielas | 21,4 g |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu