Kūpināta paprika, Simply Organic, Organic, 77 g
Bioloģiskā kūpināta paprika
Paprika ir viena no iecienītākajām garšvielām. Tas piešķir unikālu dūmakumu un garšo visu veidu ēdieniem, sākot no sautējumiem līdz marinādēm. Šīs garšvielas galvenā īpašība ir tās dūmu garša. Pat neliels tā daudzums jebkuram ēdienam piešķir neticami vilinošu dūmu garšu un aromātu. Tradicionāli kūpinātu papriku izmanto chorizo desu un daudzu paeljas receptēs. Lietojot kūpinātu papriku, esiet piesardzīgs ar izmantoto daudzumu, jo dūmu aromāts dažkārt var pārspēt paša ēdiena garšu. Papriku vienmēr gatavo no paprikas, kas tiek žāvēta un pēc tam samalta pulverī. Bet šis process un piparu veids var ievērojami atšķirties. Sīkāku padomu var saņemt Biotus mājaslapā ar menedžeri.
Lietošanas ieteikumi: smaržīgā saldā paprika ar bagātīgu krāsu - šī ir lieliska garšviela, kurai vienmēr jābūt pie rokas. Izmantojiet to, lai jebkuram ēdienam pievienotu burvīgu krāsu un nedaudz pikantu saldumu. Izmēģiniet to ar sieriem un pastas, uzkodām, salātiem, olu ēdieniem, marinādēm un kūpinātu gaļu. Pievienojiet to miltiem, ko izmanto putnu gaļas, gaļas un jūras velšu apputināšanai, un pievienojiet to salātu mērcēm, kur tas piešķirs krāsu un darbosies kā emulgators (apvienojot eļļu un etiķi). Spāņu, turku un portugāļu zupas, sautējumi un sautējumi ir atkarīgi no paprikas, tāpat kā Indijas tandoori vista. Paprika tradicionāli tiek izmantota ungāru gulašā, paprikā, gaļas izstrādājumos un karstajās desās. Papriku varat atrast arī čili pulvera maisījumos.
Citas sastāvdaļas
Bioloģiskā kūpināta paprika .
Sastāvs: | ||
Porvēšanas lielums: 1/4 tējk. (0,6 g) | ||
Porcijas vienā konteinerā: 128 | ||
Katra porcija: | % no dienas vērtības | |
Kalorijas > | 0 | |
Kopējais tauku saturs | 0 g | 0% |
Nātrijs | 0 mg | 0% |
Kopējais ogļhidrātu daudzums | 0g | 0% |
Olbaltumvielas | 0 g | |
A vitamīns | 6% | |
Ikdienas nepieciešamība ir balstīta uz Diēta ar 2000 kalorijām. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu