Mandeļu milti, Now Foods, organiski, mandeļu milti, 454 g
Nav pieejams
Bioloģiskie mandeļu milti, Premium, Real Food, Organiskie mandeļu milti, īpaši smalki
Mandeļu miltus ražo uzņēmums žāvēšana un slīpēšana, nomizoti, saldo mandeļu riekstu kodoli. Mandeļu miltiem ir higroskopiskas īpašības, tas ir, tie lieliski saglabā un absorbē mitrumu. Malto mandeļu ķīmiskais sastāvs ir ārkārtīgi vērtīgs, tās satur: piesātinātās taukskābes, beta-karotīnu, holīnu, B vitamīnus, A vitamīnu, kā arī kāliju, kalciju, magniju, dzelzi, nātriju, bioloģiski aktīvās sastāvdaļas un antioksidantus. Piemērots cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret lipekli. Ideāli piemērots diētām ar zemu ogļhidrātu un lipekļa saturu. Mandeļu miltus galvenokārt izmanto konditorejas izstrādājumos un kulinārijā. To izmanto cepumu, valriekstu-mandeļu krēma, mērču, graudaugu, pudiņu, zupu gatavošanai. Mandeļu miltus var izmantot arī kā biezinātāju un panējumu. Biotus vietnē varat iepazīties ar produktiem un iegādāties noderīgas un nepieciešamas preces, kā arī iegūt pilnīgu informāciju no mūsu konsultantiem.
Ieteicams lietojiet:
Pēc atvēršanas ieteicams uzglabāt ledusskapī.
Citas sastāvdaļas:
bioloģiskie mandeļu milti.
Brīdinājumi: Uzglabāt vēsā, sausā vietā. Lai nodrošinātu optimālu glabāšanas laiku, uzglabājiet ledusskapī. Iepakots pēc svara, nevis tilpuma.
Sastāvs: | ||
Porcija: 1/4 tase (22 g) | ||
Porcija katrā iepakojumā : apmēram 21 | ||
Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamības | |
kalorijas | 130 | |
Kopējais tauku saturs | 12 g | 15% |
Piesātinātie tauki | 1g | 5% |
Trans tauki 0 g | ||
Holesterīns | 0 mg | 0% |
Nātrijs | 0 mg | 0% |
Kopējais ogļhidrātu daudzums td> | 5 g | 2% |
Pischev šķiedras | 2 g | 7% |
Cukurs | 1 g | |
Olbaltumvielas | 4 g | 8% |
D vitamīns | 0 mkg | 0% |
Kalcijs | 52 mg | 4% |
dzelzs | 0,8 mg | 4% |
Kālija | 152 mg | 4% |
* Ikdienas nepieciešamība, kas aprēķināta 2000. g. kaloriju diēta. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu