Kazas piena jaunpiens, Mt. Kapra, 174 g
Kazas piena jaunpiens, CapraColostrum kazas piena jaunpiens, Mt. Capra —Šis unikālais produkts ir izgatavots no pirmā saražotā kazas piena. Pirmais slaukšanas jaunpiens satur dabiskos peptīdus, IgG, IgA un IgM imūnglobulīnus, laktoferīnu, citokīnus, augšanas faktorus un hormonus. Un arī kā daļa no produkta 20 antivielas - tie ir komponenti, kas ir vitāli svarīgi veselībai un imūnsistēmas darbības stiprināšanai. Jaunpiens sastāv no dažādiem makro- un mikroelementiem, kuriem ir dažādas bioloģiskā lomas. Piemēram: cItokīni ir daļa no mūsu imūnsistēmas. Imūnglobulīni (IgA, IgD, IgE, IgG, IgM), kas pazīstami arī kā antivielas. Šīs mazās olbaltumvielas imūnsistēma izmanto, lai meklētu un iznīcinātu svešus antigēnus (iebrucējus). Laktoferīns ppalīdz uzsūkties dzelzi, un tam ir pretmikrobu iedarbība (kā daļa no mūsu imūnsistēmas). Augšanas hormons Kopā ar augšanas faktoriem veicina kuņģa-zarnu trakta audu augšanu un darbību. Piens šī produkta ražošanai ir pagājis laboratorijas testi piemēram, par antibiotiku neesamību. Detalizēta informācija Biotus vietnē.
Lietošanas ieteikumi: pa 2 mērkarotēm dienā arsamaisiet ar savu iecienītāko dzērienu, smūtiju, jogurtu utt.
Citas sastāvdaļas: mar zāli barotu kazas piena jaunpienu
Satur: pienu.
Nesatur: ķimikālijas vai konservantus.
Brīdinājums: lietojiet piesardzīgi grūtniecības un zīdīšanas laikā. .
Porcijas lielums: 2 kausi | ||
Porvācijas vienā konteinerā: 60 | ||
| Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamības* |
Kalorijas | 10 |
|
Kopējais tauku saturs | 0 g | 0% |
Piesātinātie tauki | 0g | 0% |
Trans tauki | 0 g |
|
Holesterīns | 0 mg | 0% |
Nātrijs | 10 mg | 0% |
Kopējais ogļhidrātu saturs | 1g | 0% |
Šķiedra | 0 g | 0 % |
Kopējais cukurs | 1 g p> |
|
Uz 0 g pievienotie cukuri | 0% | |
Olbaltumvielas | 1 g | |
D vitamīns | 0 µg | 0% |
Kalcijs p> | 20 mg | 2% |
Dzelzs | 0 mg | 0% |
Kālijs | 0 mg | 0% |
* Dienas nepieciešamības procentuālā daļa pamatojoties uz 2000 kalorijām. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu