Aunazirņi, DABĪGI ZAĻI, 400 g
Aunazirņiir viena no populārākajām un gardākajām pupiņām Tuvajos Austrumos un Indijā. Aunazirņi (garbanzo pupiņas) ir labs šķiedrvielu, olbaltumvielu un dzelzs avots. Ēdot garbanzo pupiņas no veseliem graudiem, ievērojot veģetāro diētu, jūs varat iegūt olbaltumvielas, kas ir salīdzināmas ar gaļu vai piena produktiem. Milti, kas izgatavoti no šīm garšīgajām pupiņām, piešķir ceptiem izstrādājumiem saldu, bagātīgu garšu. Aunazirņi ir populāri Tuvo Austrumu un Indijas kulinārijā, un tie ir arī lieliska sastāvdaļa maizes izstrādājumiem bez lipekļa. Garbanzo pupiņu milti ir piemēroti pievienošanai kūkām vai maizei (līdz 25%). To var izmantot arī zupu, mērču vai mērču biezināšanai. Šīm apaļām, neregulāras formas, krēmveida pupiņām ir stingra tekstūra un maiga, riekstu garša. Tie saglabā savu formu pat pēc vārīšanas.
Aunazirņi ir lieliska piedeva kastroļiem, salātiem un zupām, jo tajos ir daudz olbaltumvielu un šķiedrvielu bez taukiem. Cepti aitas zirņi ir fantastiska un veselīga uzkoda. Aplejiet to ar nedaudz olīveļļas, apkaisiet ar sāli un pipariem un pēc tam cepiet cepeškrāsnī, līdz tas kļūst kraukšķīgs.
Diētas, kas bagātas ar veseliem graudiem un citiem pārtikas produktiem. Pārtika ar zemu tauku, piesātināto tauku un holesterīna saturu var samazināt sirds slimību un noteiktu vēža veidu risku. Lai iegūtu sīkāku padomu, varat sazināties ar menedžeri Biotus vietnē.
Lietošana:
Izskalojiet pupiņas un iemērciet tās aukstā ūdenī uz nakti (3–4 tases ūdens uz 1 glāzi pupiņu). No rīta ūdeni notecina, noskalo, pielej aukstu ūdeni un liek uz uguns. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un vāra 1-2 stundas
Aunazirņi (aunazirņi) lieliski saskan ar dažāda veida gaļu biezās zupās: uzbeku šurpa, azerbaidžāņu. Dovge, Toskānas sautējums no aunazirņiem. No aunazirņiem var pagatavot falafelus (mazas kotletes, kotletes vai pīrādziņus no aunazirņu biezeņa ar dažādiem pildījumiem), kā arī dažādas pastas un pastētes. No tā viņi pat izgatavo sava veida tofu sieru. Sasmalcināti aunazirņi vai vienkārši vārīti vai grauzdēti aunazirņi ir lielisks garnīrs.
Citas sastāvdaļas:>
100% aunazirņi
Pupiņas, zirņi un lēcas ir dabiski lauksaimniecības produkti. Ir iespējami sveši ieslēgumi. Pirms lietošanas labi izskalojiet.
Sastāvdaļas: | ||
Pasniegšana: 1/4 tase (50 g) | ||
Porcijas vienā traukā: 14 | ||
Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamības* | |
kalorijas | 356 | td> |
Olbaltumvielas | 26 g | |
Tauki | 3,2 g | |
Ogļhidrāti | 57 g |
Atgriezties uz pieteikšanās lapu