Bioloģiskā baltā miso zupa, Eden Foods, 4 x 8g paciņas
Main image Click to view image in fullscreen
calcActive())" class="thumbs-images">
Ražotājvalsts: Amerikas Savienotās Valstis
kvalitātes nodrošināšana Īpatnības:
Sertificēts ES
Produkta kods: 17298
Pārdevējs: Biotus
Apraksts
Šis ir ēdiens, ko dievina gandrīz visi japāņi. Arī daudzi mūsu tautieši to iemīlēja par spilgto garšu, oriģinalitāti, lietderību un pagatavošanas vieglumu. Miso shiro ir sojas pupu vai graudaugu (vai to sēklu) dabīgas koji pelējuma fermentācijas produkts, kas līdzās rīsiem ir neatņemama nacionālās japāņu virtuves sastāvdaļa. Makaronus gatavo no vārītām un sasmalcinātām sojas pupiņām, pievienojot sāli un iesalu (diedzētus un raudzētus miežu graudus). Iegūtais maisījums tiek raudzēts 12 mēnešus. Tā bagātīgā, bagātīgā, dziļā šokolādes krāsa un maiga sāls garša padara Eden Organic miso ideālu ziemas maltītēm. Izmantojiet miso kā pamatu zupām, sautējumiem vai mērcēm.Tā kā miso zupa ir veģetārs ēdiens, kas gatavots no pākšaugiem, tas pilnībā nesatur holesterīnu un piesātinātos taukus un ir izoflavonu avots. Miso pastu var izmantot kā konservantu jēlām zivīm (zivis pēc sajaukšanas ar miso var izturēt pat nedēļu). To izmanto, lai pagatavotu pikantu mērci svaigiem dārzeņiem, mērcēm. Miso pievieno zupai, kas pagatavota no zivīm, vēžveidīgajiem, jūraszālēm un dārzeņiem. Šis sezonas ēdiens satur daudz C vitamīna, karotīna un šķiedrvielu. Miso pasta ir bagāta ar olbaltumvielām, tā satur lecitīnu, glutamīnskābi, B vitamīnus un daudzus mikroorganismus, kas veicina gremošanu un regulē zarnu darbību. Biotus tīmekļa vietnē varat arī ne tikai iegādāties, bet arī iepazīties ar produktiem, iegūt pilnu informāciju no mūsu konsultantiem.
Kā to lietot
Shiro miso ir īpaši piemērots vasaras ēdieniem: zupām, salātu mērcēm, mērcēm, marinādēm, nūdelēm.
Citas sastāvdaļas:
Klientu jautājumi
Nav jautājumu
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Filtri
Nav atsauksmju
Atgriezties uz pieteikšanās lapu