pH līdzsvara atbalsts, enzīmi, pH-Basic, Enzymedica, 90 kapsulas
Noliktavā
Pārmērīgs skābu pārtikas produktu patēriņš un šķidruma trūkums organismā izraisa skābuma palielināšanos organismā. Sakarā ar to pasliktinās skābekļa piegāde dzīvībai svarīgiem orgāniem un audiem, daži vitamīni un minerālvielas organismā slikti uzsūcas. Spēcīgam un veselīgam organismam rezervē ir sārmi, kurus vajadzības gadījumā var izmantot. Produkts ir piemērots veģetāriešiem un nesatur sastāvdaļas, kas iegūtas, izmantojot biotehnoloģiju.
Biotus mājaslapā var arī ne tikai iegādāties, bet arī iepazīties ar produktiem, iegūt pilna informācija no mūsu konsultantiem.
Enzymedica, pH-Basic, 120 kapsulas. Vai gremošanai: 1 kapsula tukšā dūšā stundu pirms vai divas stundas pēc ēšanas.
Citas sastāvdaļas: 100% veģetārā kapsula (celulozes ūdens).
Nesatur: ĢMO, olas, piena produktus. produkti, konservanti , sāls, saharoze, soja, kvieši, raugs, rieksti, kukurūza, lipeklis, kazeīns, kartupeļi, rīsi, mākslīgās krāsvielas vai aromatizētāji.
Brīdinājumi: Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā, sausā, vēsā vietā. Neizmantojiet, ja drošības blīvējums ir bojāts vai trūkst.
Sastāvs> | ||
Pasniegšanas lielums:  ;1 kapsula | ||
Porcijas: 120 | ||
Summa uz porciju | % no ikdienas nepieciešamības** | |
Kalcijs (no aļģēm) | 30 mg | 3% |
Magnijs (no aļģēm, magnija citrāts ) | 4 mg | 1% |
Nātrijs (no nātrija bikarbonāta) | 7 mg | <1% |
Kālijs (no kālija bikarbonāta) | 47 mg | <2% |
Dārzeņu maisījums: Marshmallow Sakne, papaijas lapa | 40 mg | *** |
Thera-blend amilāze span> | 2500 DU | *** |
Thera-blend Cellulase | 600 c.u. | *** |
Pektināze ar / fitāzi | 200 Eno-PGU | *** |
Thera-blend Lipase | 200 FCCFIP | *** |
Proteāzes Thera-maisījums | 1000 HUT | *** |
** Dienas vērtības procentuālā daļa, pamatojoties uz 2000 kaloriju diētu. | ||
**Ikdienas nepieciešamība nav noteikta. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Pērciet ar šo produktu
Klientu atsauksmes
5
- Прием препарата поможет Вам в достижении оптимального уровня pH. Содержит ферменты, питательные вещества и растительные ингредиенты, которые усиливают утилизацию ферментов. Таким образом достигается оптимальное пищеварение и повышается эффективность работы метаболических ферментов.