Kviešu milti (Premium), kviešu milti, Bob's Red Mill, bioloģiski, 2,27 kg
Premium Organic Milti cepšanaiizgatavoti no augstākās kvalitātes tumši sarkanajiem kviešiem (Amerika). Milti satur visas uzturvielas no kviešu dīgļiem (eļļa), šķiedrām no klijām, olbaltumvielām (endospermu no kodola). Bioloģiskie kviešu milti ir bagāti ar šķiedrvielām (7 grami olbaltumvielu vienā porcijā), ir arī labs avots. svarīgākās minerālvielas (fosfors, magnijs, cinks un dzelzs). Bob's Red Mill Premium miltu izmantošana ir lielisks veids, kā cept sātīgu pilngraudu maizi, tostarp barojošu sviestmaižu maizi, zemnieciskas maizītes, hamburgeru maizītes, bageļus, kliņģerus un tortiljas. Pilngraudu kviešu milti ir piemēroti smalkmaizīšu, cepumu cepšanai.
Pilngraudu produkti ir svarīgi jūsu veselībai. Pilngraudos ietilpst: klijas, endosperma un dīgļi.  Tas satur daudz šķiedrvielu, svarīgus vitamīnus, minerālvielas un fitoelementus. Par šo, kā arī par daudziem citiem pieaugušajiem un bērnu veselībai noderīgiem ēdieniem un dzērieniem varat uzzināt vairāk Biotus vietnē.
Bob's Red Mill , organiski 100% akmens malti pilngraudu kviešu milti
Ēdiena gatavošanas instrukcijas:
Rīta kūciņas: 2 glāzes pilngraudu miltu; 1 glāze cukura; 2 tējkarotes cepamās sodas; 1 ēdamkarote malta kanēļa; 1/2 tējkarotes sāls;   ;3/4 tase rīvētu kokosriekstu; 3 olas; 1/2 tase augu eļļas; 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta; 1 liels rīvēts ābols (apmēram 1 glāze); 2 glāzes rīvētu burkānu (apmēram 2 tases); 1 glāze sasmalcinātu valriekstu; 2 ēdamkarotes smalki sagriezta ingvera.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °F. Cepšanas krūzes izklāj ar papīru.
Sajauciet kopā miltus, cukuru, soda, kanēli. un sāli. Pievienojiet kokosriekstu un samaisiet līdz viendabīgai masai. Atsevišķā bļodā sakuliet olas, sviestu, ābolu mērci un vaniļu. Pievienojiet ābolu, burkānu un ananāsus un samaisiet līdz gludai. Pievienojiet miltu maisījumu un uzmanīgi samaisiet sajauciet ar valriekstiem un ingveru.
Piepildiet veidnes ar karoti. Cep 25–30 minūtes vai līdz zobu bakstāmais ir tīrs. (12 kūciņas).
Citas sastāvdaļas: bioloģiski pilngraudu sarkanie kviešu milti.
Sastāvdaļas: | ||
Pasniegšana: 1/4 glāzes (38 g) sauso miltu | ||
Porcijas vienā traukā: apmēram 60 | ||
Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamība* | |
kalorijas | 140 | |
Tauku kalorijas | 10 | |
Kopējais tauku saturs | 1 g | 2% |
Piesātinātie tauki | 0 g | 0% |
Trans tauki | 0 g | |
Holesterīns | 0 mg | 0% |
Nātrijs | 0 mg | 0% |
Kopā ogļhidrāti | 27 g | 9% |
Diētiskās šķiedras | 5 g | 20% |
Cukuri | 1g | |
Olbaltumvielas | 7 g | |
A vitamīns | 0% | |
C vitamīns | 0% | |
Kalcijs | 2% | |
dzelzs |   ; | 10% |
Magnijs | 15% | |
Fosfors | 15% | |
cinks | 15% |
* Dienas nepieciešamība, pamatojoties uz 2000 kaloriju diētu. Jūsu dienas deva var būt lielāks vai mazāks atkarībā no jūsu kaloriju vajadzībām. |
Kalorijas: | 2000 | 2500 | |
Kopējais tauku saturs | Mazāks par | 65 g | 80 g |
Piesātinātie tauki | Mazāk par | 20 g | 25 g |
Holesterīns | Mazāk par | 300 mg | 300 mg |
Nātrijs | Mazāk nekā | 2,400 mg | 2,400 mg |
Kopējais ogļhidrātu daudzums | 300 g span> | 375 g | |
Diētiskās šķiedras | 25 g | 30 g |
Atgriezties uz pieteikšanās lapu