Baktēriju starteris Acidolact, VIVO, 4 flakoni
Sourdough Bacterial Acidolact, VIVO ir acidophilus baktēriju avots mājas fermentēta piena produkta sākuma kultūras veidā. Šīs baktērijas izceļas ar izturību pret daudzu antibiotiku un ķīmijterapijas līdzekļu iedarbību, izturību un izdzīvošanu zarnās. Acidolact ir dabiska garša un daudzas noderīgas īpašības gan bērniem, gan pieaugušajiem. Acidolact ir ļoti viegli pagatavojams, un tas ir lielisks raudzēts piena produkts visas ģimenes uzturam. Acidolact satur draudzīgas baktērijas, kuras, saskaroties ar pienu, aktīvi vairojas un padara produktu biezu, ar maigu tekstūru, bez graudiņiem, ar dabisku un patīkamu garšu. Regulāra raudzēta piena produkta lietošana veicina normālu organisma darbību, kuņģa-zarnu trakta slimību profilaksi. Lielisks produkts bez piedevām ikdienas lietošanai visai ģimenei, ja vēlaties, varat pievienot savus iecienītos augļus. un imūnsistēmas stiprināšana.
Biotus tīmekļa vietnē jūs varat ne tikai iegādāties produktus un iepazīties ar tiem, bet arī iegūt pilnu informāciju no mūsu konsultantiem.
VIVO, Baktēriju skābs Acidolact, 4 pudeles.
Ieteicamais lietojums:Siltā pienā (1-3 litri) (40°C – nedaudz siltāks par ķermeni) pievienojiet 1 flakonu startera kultūras. Rūpīgi samaisiet, ietiniet pannu lielā dvielī, lai maisījums būtu silts. Atstāj rūgt 6-8 stundas siltā vietā. Kad produkts ir sabiezējis, atdzesējiet to ledusskapī un jūsu jogurts ir gatavs!
Brīdinājumi: uzglabājiet ledusskapī (pie +2..+6) - 12 mēnešus. Nelietot individuālas laktozes nepanesības gadījumā. Pirms lietojat bērnu, kas jaunāks par 1 gadu, konsultējieties ar ārstu. Produkta daudzums vienai bērna barošanai ir norādīts instrukcijās. Uzglabāt oriģinālajā iepakojumā. Pēc paciņas atvēršanas produktu izlietot nekavējoties. Preces uzglabāšana atvērtā iepakojumā nav atļauta. Uzglabāšanas temperatūras režīma novirze transportēšanas laikā ir pieļaujama, temperatūra nedrīkst pārsniegt +30°C 10 dienas.
Porcijas lielums: 1 pudele | |
| Daudzums uz 100 g |
Kalorijas | 276 |
Tauki | 0,5 g |
Vāveres | 8,0 g |
Ogļhidrāti | 60.0g |
| Sastāvdaļas: |
Lactobacillus acidophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Streptococcus thermophilus |
|
Bifidobacterium lactis (2 celmi) |
|
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu