Raudzējošs baktēriju Probio Jogurts, VIVO, 4 flakoni
Baktēriju skābums Probio Yoghurt, VIVO ir bifidusa un laktobacillu avots, kas ir mājas jogurta ieraugs. Skābam piemīt dabiska garša un daudzas noderīgas īpašības gan bērniem, gan pieaugušajiem. Probio Jogurts ir ļoti viegli pagatavojams un ir lielisks raudzēts piena produkts visai ģimenei. Probio Jogurts satur draudzīgas baktērijas, kas, saskaroties ar pienu, aktīvi vairojas un padara produktu biezu, ar maigu tekstūru, bez graudiņiem, ar dabisku un patīkamu garšu. Lielisks produkts bez piedevām ikdienas lietošanai visai ģimenei, ja vēlaties, varat pievienot savus iecienītos augļus. un imūnsistēmas stiprināšana.
Biotus tīmekļa vietnē jūs varat ne tikai iegādāties produktus un iepazīties ar tiem, bet arī iegūt pilnu informāciju no mūsu konsultantiem.
VIVO, Probio Yoghurt baktēriju starteru kultūra, 4 pudeles.
Ieteicamais lietojums: ieliet siltā pienā (1-3 litri) (40°C – nedaudz siltāks par ķermeni) pievienot 1 flakonu startera kultūras . Rūpīgi samaisiet, ietiniet pannu lielā dvielī, lai maisījums būtu silts. Atstāj rūgt 6-8 stundas siltā vietā. Kad produkts ir sabiezējis, atdzesējiet to ledusskapī un jūsu jogurts ir gatavs!
Brīdinājumi: uzglabājiet ledusskapī (pie +2..+6) - 12 mēnešus. Nelietot individuālas laktozes nepanesības gadījumā. Pirms lietojat bērnu, kas jaunāks par 1 gadu, konsultējieties ar ārstu. Produkta daudzums vienai bērna barošanai ir norādīts instrukcijās. Uzglabāt oriģinālajā iepakojumā. Pēc paciņas atvēršanas produktu izlietot nekavējoties. Preces uzglabāšana atvērtā iepakojumā nav atļauta. Uzglabāšanas temperatūras režīma novirze transportēšanas laikā ir pieļaujama, temperatūra nedrīkst pārsniegt +30°C 10 dienas.
Porcijas lielums: 1 pudele | |
| Daudzums uz 100 g |
Kalorijas | 276 |
Tauki | 0,3 g |
Vāveres | 4,0 g |
Ogļhidrāti | 70.0g |
| Sastāvdaļas: |
Daudzums dzīvas baktērijas uz 1 g | ≥1 x 10 9 KVV |
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus (2 celmi) |
|
Bifidobacterium lactis (2 celmi) |
|
Lactobacillus casei |
|
Lactobacillus rhamnosus |
|
Lactobacillus paracasei |
|
Bifidobacterium infantis |
|
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu