Želatīns, kolagēns locītavām un saitēm, Liellopu ādas želatīns, Great Lakes Želatīns Co., 454 g
Želatīns, kolagēna locītavu kopšana, bez garšas, liellopu gaļas ādas želatīns, kolagēna locītavu kopšana, bez garšas
Želatīns, kolagēns priekš locītavas un saites, bez garšas, liellopu gaļas ādas želatīns, kolagēna locītavu kopšana, bez garšas, Great Lakes želatīns Co. ir hidrolizēti kolagēni, bagāti ar aminoskābēm un labi uzsūcas organismā. Kolagēns – tā ir būtiska ādas, locītavu, kaulu un citu saistaudu veselības sastāvdaļa. Ar nepietiekamu kolagēna sintēzi organismā āda zaudē savu elastību, tvirtumu, parādās pirmās krunciņas. Želatīns ir lielisks olbaltumvielu avots, ko nevar iegūt no mugurkaulnieku nagiem, ragiem un nekolagēna daļām. Želatīnam nav augu izcelsmes avotu. Želatīns, locītavu un saišu kolagēns, bez garšas, liellopu gaļas ādas želatīns, kolagēna locītavu kopšana, bez garšas, Great Lakes želatīns Co. Biotus tīmekļa vietnē jūs varat ne tikai iegādāties un iepazīties ar produktiem, bet arī iegūt pilnīgu informāciju no mūsu konsultantiem.
Lietošanas ieteikumi:>
Produkta ieteicamā dienas deva ir divas tējkarotes. Lietojiet vienu ēdamkaroti pirms brokastīm vai brokastu laikā un vienu pirms vakariņām vai vakariņu laikā. Lai remdētu izsalkumu, lietojiet želatīnu pirms ēšanas.1. metodePievienojiet vienu tējkaroti produkta glāzei savas iecienītākās sulas vai cita dzēriena. Maisiet vienu minūti, līdz izšķīst, un dzeriet.
2. metodePievienojiet vienu ēdamkaroti aukstam ūdenim, pēc 1 minūtes pievienojiet karstu šķidrumu un samaisiet, līdz izšķīst.
3. metodePievienojiet vienu ēdamkaroti karsta vai auksta musli bļodiņai un kārtīgi samaisiet.Viena tējkarote produkta želatinizē apmēram puslitru šķidruma.
Citas sastāvdaļas:
Želatīns
Brīdinājumi:
Neatdzesēt.
Sastāvs> | ||
Pasniegšanas lielums:  ;12g | ||
Porcijas:  ;apmēram 38 | ||
Summa uz porciju | % no dienas vērtības | |
kalorijas | 43 | |
Nātrijs p> | 12 mg | 1% |
Olbaltumvielas | 11g | |
Želatīns | 12 g | ** |
* Dienas vērtības procentuālā daļa ir balstīta uz 2000 kaloriju diētu.** Dienas vērtība nav noteikta. | ||
Vispārīga analīze | ||
Proteīns | 88–92% | |
Zieds | 225 g | |
Viskozitāte mPa · | 34-40 | |
pH | 4,1–5,5 | |
Mitrums | <12% | |
Pelni | <2% | |
Nātrijs | 100 mg/100 g | |
Ogļhidrāti | 0% | |
Tauki | 0% | |
Smagais metāls | <0,005% | |
Kalorijas ii uz gramu | 103,0 | |
Tipisks aminoskābju saturs | ||
(% ) | (Mg) | |
Alanīns | 11,0 | +1210 |
Arginīns | 9,3 | +1023 |
Asparagīnskābe | 6,7 | 737 |
Cistīns | 0,1 | 11 |
Glutamīnskābe | 11,4 | 1254 |
Glicīns | 29,0  ; | 3190 |
Histidīns | 1,0 | 110 |
Hidroksiprolīns | 14,5 | 1595 |
Hidroksilizīns | 1,2 | 132 |
Izoleicīns | 1,8 | 198 |
Leicīns | 3,4 | 374 |
Lizīns | 4,6 | 506 |
Metionīns | 1,0  ; | 110 |
Fenilalanīns | 2,6 | 286 |
Prolīns | +17,6 | 1936 |
Serīns | 3,8 | 418 |
Treonīns | 2,2 | 242 |
Triptofāns | 0 | 0 |
Tirozīns | 1,0 | 110 |
Valīns | 3,3 | 363 |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Atgriezties uz pieteikšanās lapu