brūnās jūraszāles, savvaļas Atlantijas jūraszāles, brūnaļģes, savvaļas Atlantijas kombu, Meinas piekrastes jūras dārzeņi, 56 g
Priekšpasūtījums 10-25 dienas
Pārdevējs: Biotus
vairumtirdzniecības atlaide
Brūnās jūraszāles, savvaļas Atlantijas jūraszāles, brūnaļģes, savvaļas Atlantijas jūraszāles
Brūnās jūraszāles, savvaļas Atlantijas jūraszāles ir ļoti bagātas ar jodu . Šis mikroelements cīnās ar vīrusiem, piedaloties fagocītu šūnu veidošanā, un jau šīs šūnas pasargā cilvēku no slimībām. Joda patēriņa samazināšanās pārtikas produktu sastāvā negatīvi ietekmē vairogdziedzera stāvokli, no kura darba ir atkarīga arī organisma izturība pret ļaundabīgo augšanu. Šī korekcija ir īpaši svarīga pacientiem ar nepietiekamu uzturu, jo novājējušam cilvēkam pat bez ļaundabīga audzēja samazinās vairogdziedzera hormonu koncentrācija.Jūras aļģēm ir diezgan apjomīgs derīgo īpašību saraksts. Jo īpaši tiem piemīt pretkancerogēna īpašība, kas ļauj tiem izvadīt no cilvēka ķermeņa smago metālu sāļus, radionuklīdus un citas kaitīgas vielas. Šajā sakarā jūraszāles tautas medicīna iesaka kā efektīvu profilakses līdzekli pret leikēmiju un vēzi. Biotus vietnē jūs varat ne tikai iegādāties un iepazīties ar produktiem, bet arī iegūt pilnu informāciju no mūsu konsultantiem.
Lietošanas ieteikumi
Mēs iesakām vispirms pārbaudīt, vai aļģēs nav nejauši palikuši sīki oļi vai čaumalas. Daži augi var būt daļēji pārklāti ar baltu dabīgo sāļu un cukuru pulveri, kas izdalās uzglabāšanas laikā. Tas ir pilnīgi normāli, tāpat kā iespējamie plankumi uz nobriedušu lokšņu malām. Daži padomi: ūdenī aļģes izplešas par aptuveni 40% un absorbē 5 reizes lielāku svaru. Neapstrādātas brūnaļģes būs cietas, ja tās netiks mērcētas vai marinētas. Lai pilnībā mīkstinātu, iegremdējiet ūdenī 15-20 minūtes, vāriet zem spiediena 5 minūtes, cepiet 3-4 minūtes 150 ° C temperatūrā vai cepiet pannā 4-5 minūtes, līdz tas kļūst kraukšķīgs.Vistas vai liellopa buljonu nomainiet ar brūnaļģes buljonu. Iegremdējiet 1 loksni litrā ūdens vismaz uz 10 minūtēm un pēc vajadzības izņemiet. Sāls nav nepieciešams. Atstājiet šķidrumā, lai iegūtu bagātīgāku buljonu, vai arī izņemiet, sagrieziet šķēlēs un pievienojiet zupai vai pupiņām.
Brūnaļģes salātos: bagātiniet savus salātus ar minerālvielām. Mīkstiniet jūraszāles, mērcējot (1 stunda). ) marinējot (1–24 stundas), blanšējot, grauzdējot vai apcepot (skat. gatavošanas pamatnoteikumus). Sagriež mazos gabaliņos un pārkaisa pār salātiem. jūraszāles kā uzkodu vai garnējumu: saplēš, sagriež vai sasmalcina jūraszāles mazos gabaliņos un cep 3-5 minūtes 150°C. Cep pannā uz lēnas uguns līdz kraukšķīgai vai spied stipri eļļotā pannā uz vidējas uguns līdz kraukšķīgai. Apkaisa ar šo drupinātu salātus, graudaugus, makaronus vai ēd tīrā veidā!
Citas sastāvdaļas:
P Brīdinājumi:
Uzglabājiet vēsā, sausā vietā.
Sastāvs: | ||
Porcijas lielums: 1/3 tase (7g) | ||
Porvācijas vienā konteinerā: 8 | ||
Vienā porcijā | % no ikdienas nepieciešamības | |
kalorijas | 20 | |
Kopējais tauku saturs | 0g | 0% |
Nātrijs | 310mg | 13% |
Kālija | 780mg | 22% |
Kopējais ogļhidrātu daudzums | 3g | 1% |
Diētiskās šķiedras | 3g | 9% |
Olbaltumvielas | 1g | |
Dzelzs | 15% | |
B12 vitamīns | 2% | |
kalcijs | 6% | |
Magnijs | 15% | |
Yod | 2110% | |
Fosfors | 2% | |
Riboflavīns | 10% | |
Chrome | 15% | |
B6 vitamīns | 30% | |
Klientu jautājumiNav jautājumu Uzdodiet savu jautājumu Klientu atsauksmesNav atsauksmju |
Atgriezties uz pieteikšanās lapu