Priežu rieksti, NATURAL GREEN, 100 g
Priedes rieksts
DABĪGI ZAĻI Priežu rieksti ir veselīgs dabiskas izcelsmes produkts, kas ir daudzu avots. barības vielas. Faktiski priežu rieksti kulinārijas receptēs ir plaši patērēti kopš aizvēsturiskiem laikiem. Tie, tāpat kā to riekstu kolēģi, ir arī labs olbaltumvielu avots. Tos izmanto ēdiena gatavošanai un kalpo kā lieliska piedeva salātiem, konditorejas izstrādājumiem, tos ēd arī neapstrādātus, ceptus. Ja dienas laikā grasies uzkost, tad rieksti ir ideāls risinājums. Neapstrādāti priežu rieksti nodrošinās jūs ar uzturvielām, jo tajos ir daudz olbaltumvielu, minerālvielu un vitamīnu. Tos var sajaukt ar citiem riekstiem, lai uzlabotu to uzturvērtības un garšas īpašības. Ir zināms, ka patērējot 30 gramus dienā vairuma riekstu, piemēram, priežu riekstu, kā daļu no diētas ar zemu holesterīna līmeni, var samazināt sirds slimību risku. Produkts ir ideāli piemērots veģetāriešiem. Biotus mājaslapā varat iepazīties ar produktiem un iegādāties veselīgas sēklas un uz to bāzes izgatavotas uzkodas, kā arī iegūt pilnu informāciju no mūsu konsultantiem.
Citas sastāvdaļas:
100% priežu rieksti, negrauzdēti.
Pesto mērces recepte:50 g svaiga bazilika, nomazgāts un žāvēts. 2 ķiploka daiviņas sagriež pietiekami lielos gabaliņos. Sarīvē 50 g parmezāna. Gatavs baziliks, ķiploki, parmezāns, 40 g priežu riekstu, 100 ml. olīveļļu un jūras sāli pēc garšas, samaisiet blenderī ar mazāko ātrumu līdz viendabīgai masai.Lai mērce būtu gaišāka (vai ja jums vienkārši nav pie rokas blendera) , visu var sajaukt līdz gludai piestai javā. Tādā veidā šī mērce tika gatavota senos laikos.Ledusskapī mērci var uzglabāt līdz trim dienām.
Brīdinājumi: apstrādāti iekārtās, kas apstrādā zemesriekstus, koku riekstus, soju, pienu, olas vai kviešu produktus.
Sastāvs: | ||
Pasniegšana: 34 g | ||
Porcijas vienā konteinerā: 8 | ||
Vienā porcijā | % no ikdienas nepieciešamības* | |
Kalorijas | 673 | |
Olbaltumvielas | 11,6 g | |
Tauki | 68,3 g | |
Ogļhidrāti | 13,8 g |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu