Kukurūzas ciete, Rapunzel, organiska, 227 g
Bioloģiskā kukurūzas ciete, Rapunzel, organiskā kukurūzas ciete
Kukurūzas ciete parasti tiek izmantota kā biezinātājs šķidros pārtikas produktos (piemēram, zupās, mērcēs, mērcēs, olu krēmos). To sajauc ar šķidrumu, kuram ir zemāka temperatūra. Rezultāts ir pasta vai biezs maisījums. Dažreiz kukurūzas ciete tiek dota priekšroka pār miltiem, jo tā veido caurspīdīgu, nevis necaurspīdīgu maisījumu. Kad ciete tiek karsēta, molekulārās ķēdes atšķetinās, izraisot to sadursmi ar citām cietes ķēdēm un veidojot kohēziju, sabiezinot šķidrumu. Kukurūzas ciete, ko galvenokārt izmanto ēdiena gatavošanai un kā sadzīves priekšmetu, tiek izmantota daudziem citiem mērķiem vairākās nozarēs. Sākot no tā izmantošanas kā ķīmiskas piedevas noteiktiem pārtikas produktiem līdz medicīniskai terapijai noteiktu slimību ārstēšanai. Lai iegūtu sīkāku padomu, varat sazināties ar menedžeri Biotus vietnē.
Pieteikums
Lai iegūtu labākos rezultātus, pievienojiet 1-2 ēd.k. par 2 st. šķidrumi zupām un mērcēm un 2-3 ēd.k. pudiņu un kūku pildīšanai. Pirms pievienošanas karstam ēdienam vienmēr samaisiet kukurūzas cieti ar nedaudz auksta ūdens.
Sastāvdaļas
Bioloģiskā kukurūzas ciete, kas nav ĢMORažota iekārtā, kurā tiek apstrādāti arī kvieši, lipeklis, piena produkti un soja.
Sastāvs: | ||
Porvēšanas lielums: 1 ēdamkarote. (8 g) | ||
Porcijas vienā konteinerā: apmēram 28 | ||
Katrai porcijai: | % no dienas vērtības | |
Kalorijas | 30 | |
Kopējais tauku saturs | 0 g | 0% |
Nātrijs | 0 mg | 0% |
Kopējais ogļhidrātu daudzums | 7g | 2% |
Olbaltumvielas | 1 g | |
Ikdienas nepieciešamība ir balstīta uz 2000 kaloriju diētu. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu