Manuka medus, Jaunzēlandes medus, 500 grami
Jebkura medus dziedinošais spēks ir zināms jau sen. Taču pavisam nesen zinātnieki ir pievērsuši uzmanību īpašam medum, ko bites ražo no tējas koka (Manuka) ziediem. Pats koks ir plaši pazīstams ar savām antibakteriālajām īpašībām, un putekšņi un nektārs, ko bites pārvērš galaproduktā Manuka Honey – Mūsdienās tā unikālajam sastāvam nav analogu.
Manuka medum piemīt pretiekaisuma, antibakteriālas, pretvīrusu, pretmikrobu, pretsēnīšu, antioksidantu un antiseptiskas īpašības.
Šīs zāles spēj cīnīties ar daudzām baktērijām, tostarp. Helicobacter pylori (izraisa kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlu), Staphylococcus baktērijas, Escherichia coli un izraisa iekaisumu rīklē – streptokoku baktērija. Šis faktors ir nosaukts UMF®. Produktu ar labu antibakteriālu iedarbību var uzskatīt par medu ar UMF līmeni ® no 15+. Attiecīgi, jo augstāks līmenis, jo lielāks ieguvums veselībai. Manukas medus veiksmīgi cīnās ar psoriāzi, ekzēmu, dermatītu, herpes, dažām nagu sēnīšu slimībām, augoņiem, pinnēm, izgulējumiem.
Citas sastāvdaļas: 100% Manuka medus.
Uzglabāt istabas temperatūrā.
Pasniedz: 1,l | ||
Porvācijas vienā konteinerā: 23 | ||
Par porciju | % no dienas vērtības* | |
kalorijas | 60 | |
Proteīns | 0,1g | 2% |
Cukurs | 16 g | |
Kopējais ogļhidrātu daudzums | 17 g | 6% |
* Ikdienas nepieciešamība, pamatojoties uz 2000 kaloriju diētu. | ||
  ; |
| |
Atgriezties uz pieteikšanās lapu