Aunazirņi (aunazirņi), BIOLOĢISKĀ VALSTS, 400 g
Aunazirņi (aunazirņi) ir viena no populārākajām un garšīgākajām pupiņām Tuvajos Austrumos un Indijā. Aunazirņi (garbanzo pupiņas) ir labs šķiedrvielu, olbaltumvielu un dzelzs avots. Ēdot garbanzo pupiņas no veseliem graudiem, ievērojot veģetāro diētu, jūs varat iegūt olbaltumvielas, kas ir salīdzināmas ar gaļu vai piena produktiem. Milti, kas izgatavoti no šīm garšīgajām pupiņām, piešķir ceptiem izstrādājumiem saldu, bagātīgu garšu. Aunazirņi ir populāri Tuvo Austrumu un Indijas kulinārijā, un tie ir arī lieliska sastāvdaļa maizes izstrādājumiem bez lipekļa. Garbanzo pupiņu milti ir piemēroti pievienošanai kūkām vai maizei (līdz 25%). To var izmantot arī zupu, mērču vai mērču biezināšanai. Šīm apaļām, neregulāras formas, krēmveida pupiņām ir stingra tekstūra un maiga, riekstu garša. Tie saglabā savu formu pat pēc vārīšanas.
Aunazirņi ir lieliska piedeva kastroļiem, salātiem un zupām, jo tajos ir daudz olbaltumvielu un šķiedrvielu bez taukiem. Cepti aitas zirņi ir fantastiska un veselīga uzkoda. Aplejiet to ar nedaudz olīveļļas, apkaisiet ar sāli un pipariem un pēc tam cepiet cepeškrāsnī, līdz tas kļūst kraukšķīgs.
Diētas, kas bagātas ar veseliem graudiem un citiem augu izcelsmes pārtikas produktiem, ir zems. augsts tauku, piesātināto tauku un holesterīna saturs var samazināt sirds slimību un noteiktu vēža veidu risku. Lai iegūtu detalizētākus padomus, varat sazināties ar Biotus tīmekļa vietnes vadītāju.
Izmantojiet:
Mērcēt pupiņas uz nakti. Nolejiet ūdeni un nomazgājiet zirņus. Pievienojiet 4 tases ūdens 1 glāzei aunazirņu.
1 glāze pupiņu Raža 2–2 1/2 tases vārītu pupiņu. Vārītas pupiņas var uzglabāt līdz 1 nedēļai ledusskapī un līdz 6 mēnešiem saldētavā.
Aunazirņu audzēšana:
Pupiņas kārtīgi noskalo, aplej ar aukstu ūdeni, pēc 12 stundām plānā kārtā uzkaisa aunazirņus uz tīras, mitras marles plakanā traukā. No augšas pārklāj ar mitru marli, atstāj uz 12 stundām. Kad parādās 1-2 mm stādi, pupās esošās vērtīgās vielas ir visaktīvākās.
Citas sastāvdaļas:
100% aunazirņi
Pupiņas, zirņi un lēcas ir dabīgie lauksaimniecības produkti. Ir iespējami sveši ieslēgumi. Pirms lietošanas labi izskalojiet.
Sastāvdaļas: | ||
Pasniegšana: 1/4 tase (50 g) | ||
Porcijas vienā traukā: 14 | ||
Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamības* | |
kalorijas | 221 | td> |
Olbaltumvielas | 11,2 g | |
Tauki | 3,2 g | |
Ogļhidrāti | 32 g | |
PP vitamīns | 16,7% | |
Kalcijs | 19,3% | |
Kālijs | 43,4% | |
Fosfors | 55,5% | Sērs | 19,8% |
Cinks | 23,8% | |
Varš | 66% | |
Mangāns | 107% | |
Silīcijs | 306,7% | |
Kobalts | 95% |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu