Indijas rieksts (Indijas rieksts), NATURAL GREEN, 100 g
Indijas rieksti (Indijas rieksti)
Indijas rieksti ir cēli rieksti, kuriem ir patīkama garša ar labi pamanāmu viegla, salda pēcgarša un smalks riekstu aromāts. Indijas rieksti tiek izmantoti kulinārijā kā patstāvīga uzkoda, tie lieliski spēlējas ar garšu salātos, pirmajos un otrajos ēdienos, mērcēs un konditorejas izstrādājumos.Indijas rieksti satur lielu daudzumu fosfora, 50 g šo riekstu dienā, un jūs kompensēsit deficītu.Ieguvums:- noņem baktērijas, kas iznīcina zobu emalju;- Lieto tādu ādas slimību profilaksei, kas saistītas ar vielmaiņas traucējumiem. Biotus mājaslapā jūs varat ne tikai iegādāties un iepazīties ar produktiem, bet arī iegūt pilnu informāciju no mūsu konsultantiem.
Vegānu Indijas riekstu saldumu recepte: Dateles bez kauliņiem 10 gab., žāvētas aprikozes 10 gab, Indijas rieksti 40 g, mandeles 40 g, medus 2 ēdamkarotes, citronu sula 2 ēdamkarotes un kakao 2 ēdamkarotes sajauc blenderī līdz viendabīgai masai. Satiniet bumbiņās un aptiniet kakao (2 ēdamkarotes) un kokosriekstu (2 ēdamkarotes) maisījumā. Pirms pasniegšanas atdzesējiet ledusskapī apmēram 40 minūtes.
Citas sastāvdaļas:
Bioloģiskās Indijas rieksti.
Brīdinājums: pēc atvēršanas glabājiet iepakojumu sausā un vēsā vietā. Izgatavots iekārtā, kurā tiek apstrādāti dažādi lazdu rieksti.
Sastāvs: | ||
Pasniegšana: 28 g | ||
Porcijas vienā konteinerā: 8 | ||
Vienā porcijā | % no ikdienas nepieciešamības* | |
Kalorijas | 600 | |
Olbaltumvielas | 18,5 | |
Tauki | 48,5 g | |
Ogļhidrāti | 22,5 g |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu