Organiskie zilie kukurūzas milti, Arrowhead Mills, 907g
Zilā kukurūza — cēlies no Centrālamerikas, ir pazīstama kā visvērtīgākā pueblo cilšu labība. Šī skaistā, purpura zilā, kviešu un lipekļa nesaturošā graudaugu pārsla ar graudiem, kam ir kraukšķīgāka tekstūra un saldāka, riekstu garša nekā dzeltenajai vai baltajai kukurūzai, padara tortiljas un citus ēdienus par īstu šedevru. Uzņēmums Arrowhead Mills kopš 1960. gada ir līderis bioloģisko maisījumu ražošanā cepšanai, graudaugiem, graudaugiem un riekstu sviestam.
Produkta apraksts:
Visi dabiski
Dabiski uzturvielas
Veseli graudi
Bezglutēnu
Bez kviešiem
Bioloģiskās, sertificējusi Amerikas Savienoto Valstu departaments Lauksaimniecība (USDA)
100% organiska
Audzēta bez kaitīgiem sintētiskiem pesticīdiem
Pilngraudu milti
Izgatavots no ģenētiski neinženierizētām sastāvdaļām
Augsts šķiedrvielu saturs
Zems tauku saturs
Lielisks pilngraudu avots
Bez mākslīgām piedevām span>
Ieteicamais lietojums:
Zilā kukurūzas maize Pagatavošanas laiks: 30 minūtes Daudzums: 1 20 x 20 cm cepešpannas vai 6 lielas kūciņu pannas.
1 glāze organiskās zilās kukurūzas miltu, 0,5 ēd.k. milti konditorejas izstrādājumiem, & nbsp; 1,5 tējk. cepamais pulveris, 1/4 tējk. jūras sāls, & nbsp; 1 tējk. medus vai kļavu sīrups 1 ola vai 1/4 tase šķidrā olu aizstājēja 1 glāze ūdens vai piena Sajauciet kopā sausās sastāvdaļas. Sajauc šķidrumus. Sajauc abus maisījumus un lej uz ietaukotas 20 x 20 cm cepešpannas vai kēksiņu formiņas. Cep 220° C 15–20 minūtes vai līdz garoza ir zeltaini brūna.
Pikantie kukurūzas krekeriGatavošanas laiks: 45 minūtes Daudzums: 48–60 krekeri.
1/2 st. paniņas, & nbsp; 3 ēd.k. augu eļļa, 1 glāze organiskās zilās kukurūzas miltu, 0,5 ēd.k. milti konditorejas izstrādājumiem, & nbsp; 3/4 tējk. jūras sāls, 1/4 tējk. cepamā soda, 1/8 tējk. sarkanā paprika, 1/2 tējk. čili piparu pulveris, ja vēlas, daudzumu var palielināt, & nbsp; 1 tējk. ķiploku pulveris
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 C. Sajauc paniņas un sviestu. Atsevišķā traukā rūpīgi sajauc visas sausās sastāvdaļas. Pievieno piena maisījumu un mīca, līdz mīkla izveidojas bumbiņā. Mīciet uz miltiem apkaisīta griešanas dēļa (ja nepieciešams, pievienojiet vēl miltus) 5 minūtes. Mīklu sadala divās daļās un katru veido 30 x 30 cm kvadrātā.Sagriež 5 x 5 cm kvadrātos.Papildus pārkaisa ar sāli un sarkanajiem pipariem. Cep uz viegli ietaukotas cepešpannas 15 minūtes vai līdz malas ir viegli brūnas. Nedaudz atdzesējiet, neizņemot no pannas, pēc tam pārnesiet uz restēm. Uzglabāt brīvi noslēgtā traukā.
Papildu fakti>
Porcijas lielums: 1/4 tase (35 g) | ||
Porcijas: aptuveni 26 | ||
Sastāvs vienai porcijai> | % dienas normas * * | |
Kalorijas | 130 span> | |
Tauku kalorijas | 15 | |
Kopējais tauku daudzums | 1,5 g | 2% |
Piesātināts tauki | 0,5 g | 3% |
Trans tauki | 0 g |   ; |
Holesterīns   ; | 0 mg | 0% |
Nātrijs | 0 mg | 0% |
Kālijs | 40 mg | 1% span> |
Kopā ogļhidrāti | 25g | 8% |
Diētiskās šķiedras | 5 g | 20% |
Cukurs | 0 g | |
Olbaltumvielas | 3 g | |
A vitamīns | 0% | |
C vitamīns | 0% | |
Kalcijs | 0% | |
Dzelzs | 4% | |
Tiamīns | span> | 6% |
Riboflavīns | 2% | |
Niacīns | 2% | |
** Procentuālās dienas vērtības ir balstītas uz 2000 kaloriju diētu. | ||
Kalorijas:  ; | 2000 | 2500 |
Kopējais tauku daudzums mazāk | 65 g | 80 g |
Piesātinātie tauki mazāk | 20g | 25g |
Holesterīns mazāk | 300 mg | 300 mg |
Nātrijs mazāk | 2400 mg | 2400 mg |
Kālijs | 3500 mg | 3500 mg |
Kopā ogļhidrāti | 300 g | 375 g |
Diētiskās šķiedras | 25 g | 30 g |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu