Organisko pasta Kamut spirāles, Eden Foods, 340 g
Apraksts
Kamut makaroni ir sens mūsdienu kviešu radinieks, kam ir sviesta garša. Leģenda vēsta, ka Kamuta graudi ir zināmi kopš senās Ēģiptes faraonu laikiem. No šī bagātīgā grauda pēc malšanas tiek iegūti izcili milti, kurus ar lieliem panākumiem var aizstāt ar kviešu miltiem. Tas ir labs šķiedrvielu avots un organismā viegli uzsūcas. Kamut milti ir ideāli piemēroti tiem, kas meklē piedevu konditorejas izstrādājumiem. Biotus mājaslapā var arī ne tikai iegādāties, bet arī iepazīties ar produktiem, iegūt pilnu informāciju pie mūsu konsultantiem.Kamut makaroni ar zemu tauku, piesātināto tauku un holesterīna saturu var samazināt risku saslimt ar sirds un asinsvadu slimībām un noteiktiem veidiem. vēzis.
Lietošanas ieteikumi
Pagatavojiet verdošā ūdenī 7–10 minūtes.
Citas sastāvdaļas:
  ;Brīdinājumi:
Uzglabāt vēsā, sausā vietā.
Sastāvdaļas:
Pasniegšanas lielums:  ;1 glāze (55 g) | |||
Porcijas vienā traukā: 6 porcijas | |||
Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamības | ||
kalorijas | 210 | ||
Kalorijas no taukiem | 15 | ||
Kopējais tauku daudzums | 1,5 g | 2% | |
Piesātinātie tauki | 0 | 0% | 0% |
Trans tauki | 0g | ||
Holesterīns | 0 mg | 0% | |
Nātrijs | 0mg | 0% | |
Kālijs | 220 mg | 6% | |
Kopā ogļhidrāti | 40 g | 13% | |
Diētiskās šķiedras | 6g | 24% | |
Cukuri | 2g | ||
Olbaltumvielas | 10g | 20% | |
A vitamīns | 0% | ||
C vitamīns | 0% | ||
Kalcijs | 2% | ||
Dzelzs | 15% | ||
Tiamīns (B1) | 15% | ||
Riboflavīns (B2 ) | 6% | ||
Nikotīnskābe | 15% | ||
Folskābe | 6% | ||
Fosfors | & nbsp; | 20% | |
Magnijs |   ; | 20% | |
Cinks | 15% | ||
Procentuāli dienas vērtības, pamatojoties uz diētu 2000 kalorijas. | |||
kalorijas | 2000 | 2500 | |
Kopējais tauku daudzums Mazāk | 65 g | 80 g | |
piesātināto tauku   ; Mazāk | 20g | 25g | |
holesterīna Mazāk | 300mg | 300mg | |
nātrija Mazāk | 2400mg | 2400mg | |
Kālija  ; | 3500mg | 3500mg | |
Kopā ogļhidrāti | 300 g | 375 g | |
Diētiskās šķiedras | 25 g | 30 g |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu