Veselīgs holesterīna līmenis, Botāniskais maisījums, Tri-Chol, Biotikas pētījumi, 90 kapsulas
Nav pieejams
Tri-Chol™ satur unikālu botānisko vielu kombināciju ar konkrētiem mikroelementiem. , tostarp inozitola heksaniacinātu, kā atbalstu holesterīna modulācijai. Holesterīnu var atrast katrā ķermeņa šūnā. Tas veic dažādas svarīgas dabas funkcijas, piemēram, pārtikas gremošanu, hormonu ražošanu, D vitamīna veidošanos. Organisms ražo holesterīnu, bet cilvēki to patērē arī pārtikā. Viņa izskats ir vaskains un taukains.
Holesterīns tiek iedalīts divos veidos: ZBL jeb "sliktais" holesterīns; holesterīns un ABL jeb "labs" holesterīns.
Biotus mājaslapā Jūs varat arī ne tikai iegādāties, bet arī iepazīties ar produktiem, iegūt pilnu informāciju pie mūsu konsultantiem.
Biotikas izpēte, Tri-Chol™
Ieteicamais lietojums:
Viena kapsula dienā kā uztura bagātinātājs vai kā norādījis veselības aprūpes speciālists.
Citas sastāvdaļas:
kapsulas apvalks (želatīns un ūdens).
Šis produkts nesatur lipekli un piena produktus.
Brīdinājumi: span>
Nav ieteicams grūtniecēm vai sievietēm zīdīšanas periodā.
Uzglabāt vēsumā, sausa vieta. Aizzīmogots ar drošības zīmogu jūsu aizsardzībai. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.
Sastāvs: | ||
Porvēšanas lielums: 1 kapsula | ||
Porvācijas vienā konteinerā: 90 | ||
Vienā porcijā: | % no ikdienas nepieciešamības | |
Niacīns (inozīta heksaniacināts) | 150mg | 750% |
Hroms (no augu kultūras †) | 100 µg | 83% |
Holīns (bitartrāts) | 30mg | * |
Inozitola heksaniacināts | 200mg | * |
Patentēts maisījums | 320mg | |
Commiphora mukul (Commiphora mukul) (sveķi) (ekstrakts) | * | |
Polygonum multiflorum (sakne) | * | |
Alisma orientalis (sakneņi) | * | |
Reinutria japonica (sakneņi un sakne) | * | |
Pomerānijas (Citrus aurantium) (augļi) (ekstrakts ) | * | |
* Dienas nepieciešamība nav noteikta. † Speciāli audzēta, bioloģiski aktīva augu kultūra, kas satur fitoķīmiski saistītu hromu™ un citas fitoķīmiskas vielas, tostarp polifenolu savienojumus ar SOD un katalāzi, kas dehidrēta zemā temperatūrā, lai saglabātu saistītos fermentatīvos faktorus. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu