Probiotikas, probiotikas, Dr. Ohhira's, oriģinālā formula, 60 kapsulas
Nav pieejams
Šī zīmola probiotikas tiek ražotas, izmantojot seno japāņu fermentāciju, izmantojot modernās tehnoloģijas. Sākotnējā formula tiek fermentēta trīs gadus, izmantojot 12 pienskābes baktēriju (LAB) celmus, tostarp Th10 un patentētu celmu.Produkts satur prebiotikas, fermentus, mikroelementus un organiskās skābes veselīgai gremošanai. Sievietei zarnas ir anatomiski tuvu dzemdei un maksts. Baktēriju šūnas var brīvi pārvietoties gan no zarnām, gan no uroģenitālā trakta uz maksts, izraisot iekaisuma slimības. Tā rezultātā var rasties hronisks cistīts, disbakterioze un citas slimības.
Probiotikas pietiekamā daudzumā ir visvieglāk iegūt no uztura bagātinātājiem tablešu, kapsulu, pulveru un šķidrumu veidā. .
Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet un ievērojiet norādījumus. Biotus mājaslapā Jūs varat ne tikai iegādāties, bet arī iepazīties ar produktiem, iegūt pilnīgu informāciju no mūsu konsultantiem.
Dr. Ohhira's, probiotikas, oriģinālā formula, 60 kapsulas
Lietošana: 1 kapsula 2 reizes dienā tukšā dūšā (stundu vai katru stundu pēc ēšanas).
Citas sastāvdaļas: kalnu avota ūdens, saflora eļļa, bišu vasks, lecitīns, kapsula (tapiokas sakne Manihot utilissima, glicerīns, karagināns un karameļu krāsa). Fermentācijas procesā izmantotās pienskābes baktērijas: Bifidobacterium brevis ssp. brevis, Bifidobacterium infantis subsp. infantis, Bifidobacterium longum, Enterococcus fecal TH10, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus Brevis, Bulgaricus lactobacillus, Lactobacillus casei spp. Casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus Helveticus subsp. jugurti, lactobacillus plantarum, termofīlais streptokoks. Satur raudzētas sojas pupiņas.
Nesatur:pienu vai glutēnu. Ja esat grūtniece vai barojat bērnu ar krūti, pirms šī produkta lietošanas konsultējieties ar savu ārstu. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.
Pasniegšana: 1 kapsula | ||
porcijas vienā konteinerā: 60 | ||
| Vienā porcijā | % no dienas vērtības |
Patentēts fermentētas pārtikas koncentrāts | 420mg | * |
Ietver: |
|
|
Prebiotikas: žāvētas plūmes, godži ogas, vīģes, mellenes, sarkanā vilka oga, yuzu; dārzeņi (lapas un stublāji): japāņu vērmeles, komatsuna; sēnes (augļķermeņi): šitaki, šampinjoni, griffola sēne; jūraszāles (lapas un stublāji): hidžiki, wakame, kombu jūraszāles. | ||
Probiotikas: pienskābes baktērijas (izmanto fermentācijas procesā): bifidobaktērijas (B.breve ss. breve M-16v B. infantis ss. infantis M-63, B. longum BB536), Enterecoccus faecalis TH10, laktobacilli (L. acidophilus ATCC SD5212, L brevis NBRC 3345, L. bulgaricus NBRC 13953, L. casei TO-A, L fermentum NBRC 3071, L helveticus NBRC 3071, L helveticus ss.) un-38rumti ss. termofīlais streptokoks NBRC 13957. | ||
Postbiotikas (fermentācijas ceļā iegūtas barības vielas): īsas ķēdes taukskābes un citas organiskās skābes (etiķskābes, citronskābes, fulvoskābes, humusskābes un fenilpienskābes), oligosaharīdi, polifenoli, melanoidīns (antioksidants), un arī helātus veidojošas minerālvielas, vitamīnus un aminoskābes nelielos daudzumos. |
| |
*Ikdienas nepieciešamība nav noteikta. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu