Propolis Plus, Propolis Plus, Dr. Ohhira's, 30 kapsulas
Propolis Plus, Propolis Plus
Propolis Plus, Propolis Plus , Dr. Ohhira's ir hipoalerģisks uztura bagātinātājs ar 100% tīru koncentrētu propolisa ekstraktu, bez bišu vaska, inertiem sveķiem un citiem piemaisījumiem. Propolisa sastāvā ir flavonoīdi, organiskās aromātiskās skābes un antioksidanti, kuriem ir spēcīga pretiekaisuma iedarbība. Propolis Plus Dr. Biotus vietnē jūs varat ne tikai iegādāties un iepazīties ar produktiem, bet arī iegūt pilnu informāciju no mūsu konsultantiem.
Ieteicams lietojums:
Ikdienā lietojiet trīs kapsulas, uzdzerot ūdeni: vienu no rīta, vienu pēcpusdienā un vienu vakarā. Lietojiet ieteikto devu 21 dienu, septiņas dienas atturieties un pēc tam atkārtojiet. Lai iegūtu labākos rezultātus, lietojiet tukšā dūšā.
Citas sastāvdaļas:
Kapsula = tapioka, kas iegūta no manihote esculenta saknes, glicerīna (palmas, kokosriekstu) un karagināna (sarkanajām aļģēm).Satur: bišu vasku, glicerīna taukskābes esteri.
Brīdinājumi: ja esat grūtniece vai barojat bērnu ar krūti, pirms šī produkta lietošanas konsultējieties ar savu ārstu. Jāizmanto piesardzīgi, ja ir alerģija pret bišu produktiem. Uzglabāt vēsā un sausā, bērniem nepieejamā vietā.
Sastāvs> | ||
Pasniegšanas lielums:  3 kapsulas (1800 mg) | ||
Porcijas uz Konteiners: 10 | ||
Daudzums vienā porcijā: | % no ikdienas nepieciešamības** | |
kalorijas | 10 | <1% * |
Kopējais tauku daudzums | 1 g | 1% * |
Kopējais ogļhidrātu daudzums | <1 r | <1% * |
E vitamīns (kopējais tokotrienols) | 16,07 mg | ♦ |
E vitamīns (&alfa;-tokoferols) | 75 SV | 250% * |
Brazīlijas zaļais propoliss | 75-90mg* ** | ♦ |
P-kumarskābe  ; | 1,32 mg | ♦ |
Artepilīns C | 8,4 mg | ♦ |
Kempferid | 3,24 mg | ♦ |
Kanēļskābe | 2,13 mg | &diams ; |
Astaksantīns | 3 mg | ♦ |
Linsēklu eļļa | 320 mg | ♦ |
Patentēts probiotikas ** | 21,6 miljoni KVV  ; | ♦ |
♦ Ikdienas prasības nav noteikts. * Dienas vērtības procentuālā daļa, pamatojoties uz 2000 kaloriju diētu. ** Satur raudzētu soju. Sojas pupiņas, ko izmanto ilgstošas fermentācijas procesos, ir pakļautas un strukturāli pārveidotas, lai samazinātu vai likvidētu sojas pupiņu imūnreaktivitāti. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu