Facebook Pixel

Graudu un sēklu diedzētājs, ZAĻAIS VITAMĪNS

Ražotājvalsts: Ukraina
kvalitātes nodrošināšana
Īpatnības:
Sertificēts ES
Produkta kods: 36898
Svītrkods: 2102819500011

Izbeigta ražošana

16,52 €
Jauni vienumi GREEN VITAMIN
Pārdevējs: Biotus
Biotus
Apraksts
Dīgšanai nevajadzēs iet un meklēt zemi ziemā, kad viss ir sasalis, bet vajadzēs tikai diedzētāju un parasto ūdeni.Dīgšanas pamatā ir hidroponikas metode. Hidroponika ir augu audzēšana, neizmantojot augsni, jo augu kultūras tiek barotas no speciāla šķīduma, kas satur visas nepieciešamās barības vielas (makro un mikroelementu komplekss) pārklāj ar caurumiem ārējam stiklam. Biotus mājaslapā var arī ne tikai iegādāties, bet arī iepazīties ar produkciju, iegūt pilnu informāciju pie mūsu konsultantiem.

Instrukcija graudu un sēklu diedzēšanai:

1. Sašķirojiet graudus un noņemiet visus tumšos, drupinātos, sarucis graudus un gružus

2. Ielejiet graudus Sprouter iekšējā glāzē un vairākas reizes izskalojiet to ar tīru aukstu ūdeni. Ūdens iztecēs caur caurumiem glāzes apakšā, un jums nebūs jāizmanto siets.

3. Ielieciet Sprouter iekšējo glāzi ārējā un ielejiet dzeramo ūdeni proporcijā 1:3. Ja kādi graudi vai gruveši uzpeld uz augšu, savāciet tos no virsmas un izmetiet - tie joprojām nedīgs. Stikla augšdaļu pārklājam ar vāku ar caurumiem, lai mūsu graudos (īpaši vasarā) neiekļūtu putekļi un kukaiņi, kā arī lai gaiss varētu brīvi iekļūt glāzē. Gaisa klātbūtne ir ļoti svarīgs dīgtspējas faktors. Vēlams, lai ūdens, kurā mērcēt graudus, būtu labs – tāds, kādu dzer pats. Izmērcētie graudi aktīvi “dzers” ūdeni.

4. Atstājiet uz vairākām stundām, lai graudi uzbriest un palielinātos. Tāpēc jākoncentrējas nevis uz stundu skaitu, bet jāmeklē, lai graudi samirkst un palielinātos apmēram 1,5-2 reizes un kļūtu mīkstāki. Vidēji pietiek ar 8–12 stundām

5. Pēc tam, kad graudi uzbriest, tie rūpīgi jānoskalo ar tīru ūdeni un jāatstāj germinatora glāzē dīgšanai uz nakti bez ūdens (ja process notiek dienas laikā, Germinator jānovieto tumšā vietā). Otrajā reizē nevajag liet ūdeni, lai graudi neaizrīsies, atcerieties arī, ka pārāk liels mitrums izraisīs puves. Skalot ar ūdeni nepieciešams tikai periodiski, bet ne retāk kā reizi 8 stundās, jo uz graudu virsmas atrodas dabīgie raugi, kas var izraisīt saskābšanu un pelējuma veidošanos. Graudiem nepieciešama pastāvīga ūdens atjaunošana un skābekļa pieejamība, tāpēc, jo biežāk graudu tvertni skalojam un vēdināsim, jo labāk. Šādā gadījumā graudu slāņi ir viegli jāsakrata.

6. Graudu vēlams mērcēt saulē – tas iznīcina baktērijas. Un labāk diedzēt tumsā, bet siltā vietā. Kad parādās 1-3 mm gari stādi, graudus jau var ēst. Šajā formā tie ir visnoderīgākie. Dīgtspēja ir atkarīga no graudu veida. Pēc novērojumiem auzas dīgst tikai 2.dienā. Kaut kur starp griķiem un auzām ir rudzi un kvieši. Baltas sakņu astes uz tām var redzēt apmēram dienā. Bet dīgtspēja ir atkarīga ne tikai no paša grauda, bet arī no ārējiem faktoriem. Ja pēkšņi pēc 2 dienām graudi nav sadīguši (gatavība: 1-2 mm liels asns), kļuva melni vai sapelējuši – tos nedrīkst ēst.

7. Asni jānovāc 2-3 dienu laikā pēc uzbriešanas vai apzaļumošanās. Jūsu garšas kārpiņas ir labākais rādītājs – ja asni garšo, laiks tos ēst. Diedzētus graudus var uzglabāt ledusskapī līdz 48 stundām, bet ar labu gaisa piekļuvi un jāraugās, lai graudi neizžūtu. Visi asni jāuzglabā ledusskapja tumšākajā vietā. Izvairieties ēst dīgstus, kas ir aptumšojušies vai kuriem ir sausas saknes. Tas nozīmē, ka šādu stādu vērtība ir zema un tie jau ir nokalšanas stadijā.

8. Ja vēlaties graudu diedzēt līdz zaļai masai, novietojiet diedzētāju spilgtā gaismā, bet ne tiešos saules staros.

Noderīgi padomi graudu un sēklu diedzēšanai:

Dīgstiem jābūt ar tīru un svaigu smaržu, nedrīkst būt nepatīkamas smakas (skāba, novecojusi vai sapelējusi). Neaizmirstiet rūpīgi nomazgāt dīgtspēju un vākus karstā ūdenī starp diedzēšanu. Lai novērstu smakas un baktērijas, dīgtspēju ik pa laikam varat mazgāt ar karstu sālsūdeni vai sodas šķīdumu.

Ne visas sēklas dīgst, dažām tas prasīs ilgāku laiku. . Sēklas, kas nevar dīgt, vēlams atdalīt (sasmalcinātas, nekrāsotas, sarucis un sēklu sēnalas. Mazgāšanas laikā tās parasti uzpeld virspusē.

Mazgājot sēklas dīgšanas laikā un pirms sākat diedzēt, pārliecinieties, ka esat tās rūpīgi izskalojis un notecinātais ūdens tagad ir dzidrs.

Pupiņas ieteicams izskalot divreiz vairāk nekā citas sēklas. brūniem plankumiem jābūt jāizvairās.

Sēklas diedzēšanai jāuzglabā hermētiskā traukā istabas temperatūrā.Kvalitatīvas sēklas parasti saglabāsies dzīvotspējīgas 2-5 gadus.Bet priekšroka tiek dota abiem Jūs varat izmantojiet svaigākas sēklas.

Diedzētus graudus vislabāk ēst neapstrādātus. Varat tos ēst veselus vai samalt blenderī vai gaļas mašīnā un pēc tam sajaukt ar žāvētiem augļiem, medu, rieksti, svaigi garšaugi vai augļi, rīvēti burkāni. par ar kviešu dīgļiem nedaudz atgādina daudziem pazīstamo musli. Varat arī pagatavot svaigus salātus ar kviešu dīgstiem, gan dārzeņu, gan augļu.

Taču atcerieties, ka labāk šādu ēdienu ēst uzreiz un ilgstoši neglabāt. ! Bet, ja jūs joprojām gatavojaties likt ledusskapī trauku ar diedzētiem graudiem, pievienojiet tam nedaudz citrona sulas vai medus.

Ja graudi košļājot pārvēršas par košļājamo gumiju , tad šī nav īpaši piemērota diedzēšanai šķirne, organismam to ir grūti sagremot.

Green Vitamin graudu un sēklu diedzētāju komplekts:

1. Iekšējais stikls

2. Ārējais stikls

3. Aizzīmogots vāks

4. Nosedziet ar caurumiem

5. Kartona iepakojums

Klientu jautājumi

Nav jautājumu

Uzdodiet savu jautājumu

Jautājums tiks parādīts pēc moderēšanas.

    Visas atbildes tiks parādītas pēc regulēšanas.

    Klientu atsauksmes

    0

    0 atsauksmes

    Filtri
    Datums
    Vērtējums Izpalīdzība

    Nav atsauksmju

    Uzrakstīt atsauksmi
    Saņemiet 0,90 € savā bonusa kontā, lai saņemtu atsauksmi ar produkta fotoattēlu vai videoklipu*
    * Akcijas informācija saitē
    Pievienojiet atsauksmi
    • Kā jūs vērtējat šo produktu?

    Saite uz video no Youtube

    Pievienojiet līdz 10 attēliem .jpeg, .jpg, .gif, .png formātos, faila lielums līdz 5 MB

    Atsauksmes tiks parādītas pēc regulēšanas.

    loader
    You submitted your review for moderation.