Kviešu pārslas, speltas pārslas, Ēdenes pārtikas produkti, bioloģiski, grauzdēti un velmēti, 454 g
Apraksts
Kvieši ir selēna, fosfora, magnija, vara, cinka un olbaltumvielu avots. Profesionālie un mājas maiznieki jau gadiem ilgi pievieno niķeli ceptiem kviešu miltiem. Biotus mājaslapā Jūs varat arī ne tikai iegādāties, bet arī iepazīties ar produktiem, iegūt pilnu informāciju pie mūsu konsultantiem. Kviešus var izmantot citu pilngraudu miltu (rudzu, speltas un brūno rīsu) vietā dažādos ceptajos produktos. Uz uguns apgrauzdēts un sarullēts pārslās, ideāli piemērots karstām graudaugiem vai uzkodām, zupām, sautējumiem, musli, granolai, cepumiem, pīrāga garoziņai un konditorejas izstrādājumiem.
Ieteicams lietojums
Karsta putra: paņemiet 1 glāzi graudaugu un šķipsniņu Ēdenes jūras sāls un ielejiet 2 tases verdoša ūdens vai paņemiet pusi ūdens un pusi Edensoy. Pielāgojiet šķidruma daudzumu pēc savas gaumes. Samaisa un vāra vismaz 3 minūtes. 2 porcijas
Citas sastāvdaļas:
Brīdinājumi:
Uzglabājiet vēsā, sausā vietā.
Pasniegšanas lielums:   ;1/2 tase neapstrādāta (48 g) | |||
Vienā konteinerā: aptuveni 9 porcijas | |||
Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamības | ||
kalorijas | 180 | ||
Kalorijas no taukiem | 10 | ||
Kopējais tauku daudzums | 1,5 g | 2% | |
Piesātinātie tauki | 0 | 0% | 0% |
Trans tauki | 0g | ||
Holesterīns | 0 mg | 0% | |
Nātrijs | 0mg | 0% | |
Kālijs | 130 mg | 4% | |
Kopā ogļhidrāti | 35 g | 12% | |
Diētiskās šķiedras | 4g | 16% | |
Cukuri | 0g | ||
Olbaltumvielas | 6 g | 12% | |
Dzelzs | 8% | ||
tiamīns (B1) | 10% | ||
Riboflavīns (B2) | 4% | ||
Nikotīnskābe | 15% | ||
Riboflavīns | 6% | ||
Folskābe (B9) | 4% | ||
Fosfors | 4% | ||
Magnijs  ; | 15% | ||
Cinks | 6% | ||
Procentuālā dienas vērtība, pamatojoties uz diētu 2000 kalorijas. Nav būtisks A, C un kalcija avots. | |||
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu