Kviešu glutēns, Arrowhead Mills, 283 g
Lielākajai daļai ar raugu raudzētu cepšanas recepšu uz vienu glāzi miltu ir nepieciešams šāds lipekļa daudzums:
1,5 tējk uz glāzi miltu kliju maizes pagatavošanai1 tējk. par glāzi miltu kviešu maizei
Glutēns rūpīgi jāsamaisa vai jāizsijā kopā ar miltiem. (Nosakot daudzumu pēc svara - pievienojiet 2-3% glutēna no miltu svara). Glutēna daudzums ir atkarīgs no vēlamā rezultāta un miltu blīvuma. Maizei ar daudz klijām, riekstiem, rozīnēm, sēklām un bezkviešu maizēm ir nepieciešams papildu lipeklis. Maizei, kas izgatavota galvenokārt no augstākās kvalitātes nebalinātiem miltiem, jāpievieno mazāk lipekļa.
Citas sastāvdaļas: kviešu lipeklis.
Brīdinājumi: strong> uzglabāt vēsā, sausā vietā.
Papildu fakti:
Porcijas lielums: 1 ēdamkarote. karote (9 g) | ||
Porcijas: aptuveni 31 | ||
Kompozīcija uz viena porcija | % dienā normas ** | |
kalorijas | 35 | |
kalorijas no plkst. tauki | 0 | |
Kopējais tauku daudzums | 0 g | 0% |
Piesātinātie tauki | 0 g | 0 % |
Trans tauki | 0 g | |
Holesterīns | 0 mg | 0% |
Nātrijs   ; | 0 mg | 0% |
Kālijs | 5 mg | 5% |
Kopā ogļhidrāti | 3g | 1 % |
Diētiskās šķiedras | 0 g | 0% |
Cukurs | 0g | |
Olbaltumvielas | 5 g | |
A vitamīns | 0% | |
C vitamīns | 0% | |
Kalcijs | 0% | |
Dzelzs | 2% | |
** Procentuālās dienas vērtības ir balstītas uz 2000 kaloriju diētu. | ||
Kalorijas: > | 2000 | 2500 |
Kopējais tauku daudzums mazāk | 65 g | 80 g |
SB tauki mazāk par | 20g | 25g |
holesterīns mazāk | 300 mg | 300 mg |
Nātrijs mazāk | 2400 mg | 2400 mg |
Kālijs | 3500 mg | 3500 mg |
Kopā ogļhidrāti | 300 g | 375 g |
Diētiskās šķiedras | 25 g | 30 g |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu