Rudzu milti, tumši rudzu milti, Bob's Red Mill, organiski, 623 g
Tumšie rudzu milti, bioloģiski, bioloģiski, tumši rudzu milti
Bob's Red Mill rudzu miltus izmanto maizes cepšanai un maizes cepšanai daudzu tautu produkti. No rudzu sēklām ir izņemta lielākā daļa kliju un dīgļu, tāpēc miltiem ir mazāk intensīva garša, gaišāka krāsa un vieglāka tekstūra. Šim produktam ir pievienots kviešu lipeklis, lai uzlabotu cepamo produktu tekstūru un apjomu. Rudzi ir bagātīgs un daudzpusīgs olbaltumvielu avots un īpašs šķiedrvielu veids, ko sauc par arabinoksilānu, kas ir pazīstams arī ar savu augsto antioksidantu aktivitāti. Rudzi ir selēna, fosfora, magnija, vara, cinka un olbaltumvielu avots. Biotus rudzu milti ir piedeva jebkurai maizes receptei. Rudzus var izmantot citu pilngraudu miltu (kviešu, speltas un brūno rīsu) vietā dažādos konditorejas izstrādājumos.Diētas ar veseliem graudiem un citu augu pārtiku, kurā ir maz tauku, piesātināto tauku un holesterīna līmeni, var samazināt sirds slimību un noteiktu vēža veidu risku. Biotus mājaslapā varat arī ne tikai iegādāties, bet arī iepazīties ar produktiem, iegūt pilnīgu informāciju no mūsu konsultantiem.
Gatavošanas metode: >
Vislabāk uzglabāt ledusskapī vai saldētavā
Rudzu krekeri
Šie krekeri ir daudz labāki par visiem pārdošanā esošajiem krekeriem, kurus mēs izmēģinājām. Jums tie noteikti patiks.1/2 tase Bob's Red Mill dabīgo melno rudzu miltu1/2 tējkarotes miltu1/2 tējkarotes jūras sāls1 ēdamkarote cukura2 tējkarotes veselas ķimeņu sēklas4 ēdamkarotes sviesta vai margarīna3 ēdamkarotes karotes piena Sajauciet sēklas un sausās sastāvdaļas. Pievienojiet margarīnu, samaisiet. Pievieno pienu, vēlreiz samaisa. Veido bumbiņu un izrullē uz vaksēta papīra 1,5-3 mm biezumā. Sagriež vajadzīgās formas gabaliņos un ar dakšiņu pārliek uz neietaukotas cepešpannas. Cep 200° 5-6 minūtes, līdz malas iegūst gaiši brūnu krāsu. Atdzesē uz paplātes. Uzglabāt hermētiskā traukā.Sagatavo aptuveni 24 krekerus.
Citas sastāvdaļas:
Bioloģiski nogatavojušies tumšie rudzi.
Sastāvs: | ||
Porcija: 1/4 tase (30 g) | ||
Porcijas vienā traukā: 21 | ||
Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamība* | |
kalorijas | 110 | |
Tauku kalorijas | 10 | |
Kopējais tauku saturs | 1 g | 1% |
Piesātinātie tauki | 0 g | 0% |
Trans tauki | 0 g | |
Holesterīns | 0 mg | 0% |
Nātrijs | 0 mg | 0% |
Kopā ogļhidrāti | 21 g | 7% |
Diētiskās šķiedras | 4 g | 16% |
Cukurs | 1 g | |
Olbaltumvielas | 4 g | |
A vitamīns | 0 % | |
C vitamīns | 0% | |
Kalcijs | 2% | |
dzelzs | 10%
|
* Dienas nepieciešamība, pamatojoties uz 2000 kaloriju diētu . Jūsu dienas deva var būt lielāka vai mazāka atkarībā no jūsu vajadzībām pēc kalorijām. |
kalorijas: | 2000 | 2500 | |||
Kopējais tauku saturs | Mazāk par | 65 g | 80 g | 80g | span> |
Piesātinātie tauki | Mazāk par | 20 g | 25 g | ||
Holesterīns | Mazāk par | 300 mg | 300 mg | ||
Nātrijs | Mazāk nekā | 2400 mg | 2400 mg | ||
Kopā ogļhidrāti | 300 g | 375 g | |||
Diētiskās šķiedras | 25 g | 30 g |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Atgriezties uz pieteikšanās lapu