Sezama sēklas, Kevala, organiskas, neapstrādātas, 453 g
Kevala, organiskas neapstrādātas sezama sēklas, 16 unces (453 g)
bioloģiskās neapstrādātas sezama sēklas> ir bagāta, riekstu garša, ir viens no atpazīstamākajiem pārtikas produktiem pasaulē un tiem ir lieliska uzturvērtība, unikāla garša. Sezama sēklu izmantošana ir diezgan dažāda.Tās tiek izmantotas visdažādākajos ēdienos.Mēģiniet cept tās maizē vai pagatavot mīklu cepumiem. , pārkaisa uz tvaicētiem dārzeņiem un sasmalcina ar jūras sāli kā galda garšvielu. Sezama sēklas tiek samaltas pastā, ko sauc par tahini, ko izmanto sāļos ēdienos (humuss) un saldumos (halva). Tie ir labs kalcija un citu uzturvielu avots. Sezama sēklas tiek augstu novērtētas arī to augstā eļļas satura dēļ, kas satur neaizstājamās taukskābes un dažās kultūrās tiek cienīta to ārstniecisko īpašību dēļ. Kā spēcīgs antioksidants, sezama sēklas ir noderīgas daudzu slimību profilaksei (vēzis, paaugstināts holesterīna līmenis asinīs). Tie sniedz lielu labumu cilvēka ķermenim. Sezam ir bagātīgs sastāvs: aminoskābes, olbaltumvielas, ogļhidrāti, vitamīni (A, B, E, C), mikroelementi, uztura šķiedras, lecitīns. Sezama sēklu izmantošana veģetāriešu uzturā ir ļoti populāra, tās var pievienot dārzeņu ēdieniem, salātiem, maizītēm, bulciņām un smalkmaizītēm.Bioloģiskās neapstrādātas sezama sēklas, Organic Neapstrādātas sezama sēklas, Kevala, tiek pasniegtas īpašā maisiņā ar ērtu aizdari.Lai iegūtu sīkāku padomu, varat sazināties ar menedžeri Biotus vietnē.
Citas sastāvdaļasOrganiskās neapstrādātas sezama sēklas
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu