Miso zupa (bioloģiskā), Edward & Sons, 7 porcijas, katra 7,2 g
Noliktavā (beidzas)
Miso pastas var izmantot kā konservantu jēlu zivju pagatavošanai (pēc apvienošanas ar miso zivi var uzglabāt nedēļu). To izmanto, lai pagatavotu pikantu mērci svaigiem dārzeņiem, mērcēm. Miso pievieno zupai, kas pagatavota no zivīm, vēžveidīgajiem, jūraszālēm un dārzeņiem. Šis sezonas ēdiens satur daudz C vitamīna, karotīna un šķiedrvielu. Miso pasta ir bagāta ar olbaltumvielām, tā satur lecitīnu, glutamīnskābi, B grupas vitamīnu un daudzus mikroorganismus, kas veicina gremošanu, regulē zarnu darbību.
Sagatavošanas metode: pievienojiet vienas aploksnes saturu 200 g karsta ūdens. Maisiet. Izbaudiet!
Padoms: gatavojot Mājās varat izmantot ūdens pārpalikumu no tvaicētiem dārzeņiem, lai pievienotu garšu un uzturvielu saturu.
Citas sastāvdaļas: liofilizēti kaltēts organiskais miso (bioloģiskās sojas pupiņas, kultivēti organiskie rīsi, jūras sāls) liofilizēti kaltēts organiskais tofu (ūdens, organiskās sojas pupiņas, kalcija sulfāts, magnija hlorīds, organiskais sīpolu pulveris, rauga ekstrakts, organisks sīpols, sēnes, sēnes pulveris, organiskie pētersīļi, zaļais sīpols.
Šī zupa ar satur par 68% vairāk nātrija vienā porcijā nekā vidēji vadošajiem ātri pagatavojamo miso zupu zīmoliem.
Ja jums ir jutīgums pret sastāvdaļām šo produktu, pārliecinieties, vai šis produkts atbilst jūsu uztura vadlīnijām.
Pasniegšana: 1 aploksne (7,2 g) | ||
porcijas vienā konteinerā: 4 | ||
Uz porciju | % Dienas vērtība* | |
kalorijas | 25 | |
Kalorijas no taukiem | 5 | |
Kopā tauki | 1 g | 1% |
Piesātinātie tauki | 0 g | 0% |
Trans tauki | 0 g | |
Holesterīns | 0 mg | 0% |
Nātrijs | 270 mg | 11 % |
Kopā ogļhidrāti | 3g | 1 % |
Diētiskās šķiedras | <1 g | 3% |
cukuri | <1 g span> | |
Proteīns | 2 g | |
A vitamīns | 2% | |
C vitamīns | 2% | |
Kalcijs | 2% | |
Dzelzs | 4% | |
* Dienas nepieciešamība, pamatojoties uz 2000 kaloriju diētu. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu