Miso zupa (bioloģiskā), Miso-Cup, Edward & Sons, japāņu stila restorāns, 3 porcijas
Nav pieejams
Noliktavā (beidzas)
Miso pastas var izmantot kā konservantu jēlu zivju pagatavošanai (pēc apvienošanas ar miso zivi var uzglabāt nedēļu). To izmanto, lai pagatavotu pikantu mērci svaigiem dārzeņiem, mērcēm. Miso pievieno zupai, kas pagatavota no zivīm, vēžveidīgajiem, jūraszālēm un dārzeņiem. Šis sezonas ēdiens satur daudz C vitamīna, karotīna un šķiedrvielu. Miso pasta ir bagāta ar olbaltumvielām, tā satur lecitīnu, glutamīnskābi, B vitamīnus un daudzus mikroorganismus, kas veicina gremošanu un regulē zarnu darbību. Lai iegūtu sīkāku padomu, varat sazināties ar menedžeri Biotus vietnē.
Edvards & Sons, Miso-Cup, japāņu restorāna stils, 3 atsevišķas porcijas
Gatavošanas metode: pievienojiet vienas aploksnes saturu līdz 200 ml karsts ūdens. Samaisiet. Izbaudiet!
Padoms. Gatavojot mājās, varat izmantot ūdens pārpalikumu no tvaicētiem dārzeņiem, lai pievienotu garšu un uzturvielu saturu.
Citas sastāvdaļas: mizozupas mīkstais iepakojums: bioloģiskais miso (ūdens, organiskās sojas pupiņas, organiskie rīsi, sāls, raugs, koji pelējuma kultūra [Aspergillus ]), ūdens, brūnaļģes ekstrakts, spirts, šitaki sēņu ekstrakts, rauga pulveris , sīpolu pulveris, sāls.
Sojas gabaliņu iepakojums: tofu (sojas piens, rīsu ciete, kalcija karbonāts), kāposti, wakame jūraszāles, sīpoli, zaļie sīpoli.
Satur soju.
Pasniedz: 1 (25,8 g mīkstā iepakojuma un 1,7 g no tofu iepakojuma) | ||
Porcijas vienā konteinerā: 3 | ||
Uz porciju | % Dienas vērtība* | |
Kalorijas> | 50 | |
Kalorijas no taukiem | 10 | |
Kopējais tauku saturs | 1g | 2% |
Piesātinātie tauki | 0 g | 0% |
Trans tauki | 0g |   ; |
holesterīns | 0 mg | 0% |
Nātrijs | 960 mg | 40% |
Kopā ogļhidrāti | 7g | 2% |
Diētiskās šķiedras | <1g | 3% |
Cukuri | 6g | |
Proteīns | 2 g | |
A vitamīns | 0% | |
C vitamīns | 0% | |
Kalcijs | 2% | |
Dzelzs | 4% | |
* Ikdienas nepieciešamība, pamatojoties uz 2000 kaloriju diētu. |
Atgriezties uz pieteikšanās lapu