Organiskā miso zupa (Mugi), Eden Foods, 345 g
Miso pastas var izmantot kā konservantu jēlu zivju pagatavošanai (pēc apvienošanas ar miso zivi var uzglabāt nedēļu). To izmanto, lai pagatavotu pikantu mērci svaigiem dārzeņiem, mērcēm. Miso pievieno zupai, kas pagatavota no zivīm, vēžveidīgajiem, jūraszālēm un dārzeņiem. Šis sezonas ēdiens satur daudz C vitamīna, karotīna un šķiedrvielu. Miso pasta ir bagāta ar olbaltumvielām, tā satur lecitīnu, glutamīnskābi, B grupas vitamīnu un daudzus mikroorganismus, kas veicina gremošanu, regulē zarnu darbību.
Gatavošanas metode:
Pamata miso zupa: 2–3 ' wakame lapu gabaliņi vai 1 tējkarote Eden wakame pārslu; 4 glāzes ūdens; 1 mazs sīpols, plānās šķēlītēs/kubiņos; 1 burkāns, kubiņos; 1 1/2-2 ēd.k. organiskais Hacho miso, izšķīdināts 2 ēdamkarotes ūdens vai buljona; 2 zaļie sīpoli, smalki sagriezti
Papildu sastāvdaļas: tofu, kaltēts tofu, šitaki, garšaugi, daikons, lotoss , rāceņi, puravi, nūdeles utt.
Noskalo wakame, iemērc aukstā ūdenī uz 5 minūtēm vai pievieno tieši pārslas. Uzvāra ūdeni. Pievienojiet sīpolu un wakame. Vāriet uz lēnas uguns 3 minūtes. Pievienojiet burkānus un vāriet 5 minūtes. Pievienojiet miso un vāriet uz lēnas uguns 2 minūtes. Rotājiet ar zaļajiem sīpoliem.
Citas sastāvdaļas: bioloģiskie mieži, bioloģiskās baltās sojas pupiņas, ūdens, jūras sāls, kodži (Aspergillus) .
Pasniegšana: 1 ēdamkarote (17 g) | ||
porcijas vienā traukā: 20 | ||
uz porciju | % dienas vērtība* | |
kalorijas | 25 | |
Tauku kalorijas | 5 | |
Kopējais tauku saturs span> | 0,5 g | 1% |
Piesātinātie tauki | 0,2 g | 0% |
Trans tauki | 0 g | |
Holesterīns | 0 mg | 0% |
Nātrijs Kālijs | 640 mg 60 mg | 27%
|
Kopā ogļhidrāti | 4 g> | 1% |
Diētiskās šķiedras | <1 g | 2% |
Cukuri | 1 g | |
Proteīns | 2g | 4% |
A vitamīns | 0% | |
C vitamīns | 0% | |
Kalcijs | 2% | |
Dzelzs Riboflavīns B2 |   ; | 2% 4% |
* Ikdienas nepieciešamība, pamatojoties uz 2000 kaloriju diētu. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu