Miso zupa ar tofu (maiga), Annijas Čunas, 169 g
Miso zupa ar tofu — šis ir viens no šķidrajiem ēdieniem Āzijā. Izgatavots no svaigi vārītām udon nūdelēm, kā arī zaļajiem sīpoliem, tofu un spinātiem. Šis gardais miso buljons ir krēmveida baltā miso un bagātīgi sarkanā miso kombinācijas rezultāts, un tas rada perfektu garšu kombināciju. Miso ir sojas pupiņu vai graudaugu (vai to sēklu) dabīgas kodži pelējuma fermentācijas produkts. ), kas līdzvērtīgi rīsiem ir obligāta nacionālās japāņu virtuves sastāvdaļa. Makaronus gatavo no vārītām un sasmalcinātām sojas pupiņām, pievienojot sāli un iesalu (diedzētus un raudzētus miežu graudus). Iegūtais maisījums tiek raudzēts daudzus mēnešus.
Miso pastu var izmantot kā konservantu jēlām zivīm (pēc apvienošanas ar miso zivi var uzglabāt nedēļu). To izmanto, lai pagatavotu pikantu mērci svaigiem dārzeņiem, mērcēm. Miso pievieno zupai, kas pagatavota no zivīm, vēžveidīgajiem, jūraszālēm un dārzeņiem. Šis sezonas ēdiens satur daudz C vitamīna, karotīna un šķiedrvielu. Miso pasta ir bagāta ar olbaltumvielām, tā satur lecitīnu, glutamīnskābi, B grupas vitamīnu un daudzus mikroorganismus, kas veicina gremošanu, regulē zarnu darbību.
Kā pagatavot: nIevietojiet nūdeles bļodā un aplejiet nūdeles ar glāzi karsta ūdens, lai tās kļūtu mīkstākas; izmantojot vāku, noteciniet ūdeni no nūdelēm; pievienojiet zupas pamatni un pildījumu nūdelēm, pēc tam pievienojiet 1 līdz 1 1/4 tases ūdens; nosedziet vaļīgi un cepiet mikroviļņu krāsnī 90 sekundes,
Zupai, pildījumam un nūdelēm pievienojiet 1 līdz 1 1/4 tases verdoša ūdens. Nosedziet un ļaujiet nostāvēties 2 minūtes. Var lietot bez mikro cepeškrāsns.
Citas sastāvdaļas: Nūdeles: kviešu milti, ūdens, tapiokas ciete, sāls , pienskābe .
Zupas bāze: sojas pasta (ūdens, sojas pupiņas, rīsi, sāls), ūdens, niedru sīrups*, rīsi, vīns, jūras aļģu ekstrakts, sāls , rauga ekstrakts, sīpols*, šitaki sēņu ekstrakts*.
Pildījums: Sīpols*, spināti*, maltodekstrīns, tofu (sojas pupiņas, magnija hlorīds un/vai kalcija hlorīds) *, guāra sveķi.
* dehidrēts.
Uzglabāt vēsā, sausā vietā. Izvairieties no tiešiem saules stariem.
Pasniegšana: 1 (169 g) | ||
porcijas vienā konteinerā: 1 | ||
B vienā porcija | %Dienas vērtība* | |
kalorijas | 140 | |
Tauku kalorijas | 10 | |
Kopējais tauku daudzums | 1g | 2% |
Piesātinātie tauki | 0 g | 0% |
Trans tauki | 0 g | |
Holesterīns | 0 mg | 0% |
Nātrijs Kālijs | 990 mg 0 mg | 41 % 0% |
Kopā ogļhidrāti | 50 g | 17 % |
Diētiskās šķiedras | 4 g | 16% |
Cukurs | 3 g | |
Olbaltumvielas | 8 g | 0% |
A vitamīns | 2% | |
C vitamīns | 2% | |
Kalcijs | 6% | |
Dzelzs
| 6%
| |
* Dienas nepieciešamība, pamatojoties uz 2000 kaloriju diētu. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu