Niedru cukurs, Rapunzel, organisks, 680 g
Organiskais niedru cukurs, Rapunzel, Organisks vesels niedru cukurs
Niedru cukurs (niedru cukurs) ir veselīgs saldinātājs no augstākās kvalitātes cukurniedres. Zelta kristāli ar karameles nokrāsu piešķir pārsteidzošu saldumu. Tā ir ideāla sastāvdaļa kūku, cepumu, pīrāgu un konditorejas izstrādājumu cepšanai. Lieliski piemērots kafijas, tējas un graudaugu saldināšanai. To var izmantot kā baltā cukura aizstājēju viens pret vienu. Jēlcukuram ir rupji graudaini dzintara krāsas kristāli. Cukuru iegūst, apstrādājot sulu no cukurniedrēm un lēnām iztvaicējot no tās ūdeni. Šis process noved pie tā kristalizācijas. Lai pabeigtu žāvēšanas procesu, kristālus centrifugē turbīnās vai centrifūgā. Liela daļa melases tiek noņemta ar tvaiku vai ūdeni. Sauso un irdeno lielo kristālu krāsa ir no gaiši zeltainas līdz brūnai. Niedru cukura ražošanas metode padara to piemērotu vegāniem, jo cukurs nesatur dzīvnieku izcelsmes produktus. Cukurs satur: kalciju, magniju, fosforu, nātriju nelielos daudzumos. Kulinārijā niedru cukuru izmanto dažādu ēdienu cepšanā un gatavošanā, taču jāņem vērā tā augstais mitrums. Ražotāji iesaka to uzglabāt hermētiskā traukā vēsā, tumšā vietā. Niedru cukuram ir īrisa garša. Cepumus, smalkmaizītes, smalkmaizītes vai pīrāgus saldumam un kraukšķīgumam apkaisa ar cukuru. To var izmantot jūsu iecienītākajos dzērienos un receptēs. Biotus mājaslapā to var ne tikai iegādāties, bet arī iepazīties ar produktiem, iegūt pilnu informāciju no mūsu konsultantiem.
Pieteikšanās /span>
Cepumi RapunzelSastāvdaļas:1 bārs Woodstock Farms organiskā sviesta (kausēts)1 glāze Rapunzel Organiskais niedru cukurs1/2 tase Rapunzel organiskā kakao pulvera2 sakultas olas1 glāze bioloģisko miltu1 tējkarote vanilīna1 glāze Woodstock Farms valrieksti (pēc izvēles)1/4 tējkarotes jūras sāls1/2 tase Rapunzel tumšās šokolādes skaidiņasUzkarsē cepeškrāsnī līdz 190 C°. Ietauko un ar miltiem 23 cm x 23 cm cepamo paplāti.Lielā bļodā sajauc cukuru, kakao pulveri, kausētu sviestu, sāli un vaniļu. Pievienojiet olas un samaisiet. Pievieno miltus, tad riekstus un šokolādes gabaliņus. Maisa, līdz iegūst viendabīgu maisījumu. Lej uz cepešpannas un cep 20-25 minūtes.
Sastāvdaļas
Organisks, nerafinēts vesels niedru cukurs.Var saturēt kviešu pēdas. .
Nerafinēts un nebalināts niedru cukurs | |
Rapunzel cukurs | Citi cukuri |
No sasmalcinātu cukurniedru kātiem veido kompostu, nevis sadedzina. | Presētas cukurniedres |
Filtrēti | Filtrēti |
Žāvēts | Atdalīts |
Vakuuma presēts span> | |
Centrifūgas tīrīšana | |
Stiprināta cukurniedru sula | |
span> | |
Izsijāts | Papildu nodalījums |
Daļa vai visa melase ir atdalīta no cukura bāzes un rafinēta vai balināta |
Sastāvs: | ||
Porcija: 1 tējkarote (5g) | ||
Porcijas vienā konteinerā: 170 | ||
Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamības* | |
Kalorijas | 15 | |
Kalorijas no taukiem | 0 | |
Kopējais tauku saturs | 0 g | 0% |
Trans tauki | 0 g | |
Monossātinātie tauki | 0 g | 0% |
Polinepiesātinātie tauki | 0 g | |
holesterīns | 0 mg | |
Kālijs | 0 mg | 0% |
Kopā ogļhidrāti | 4 g | 1% |
Diētiskās šķiedras Cukurs | 0 g 4 g | 0%
|
Proteīns | 0 g | 0% |
A vitamīns | 0% | |
C vitamīns | 2% | |
Kalcijs | 0% | |
Dzelzs | 11% | |
* Dienas vērtība ir balstīta uz 2000 kaloriju diētu. Jūsu dienas deva var būt lielāka vai mazāka atkarībā no jūsu kaloriju vajadzībām. |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu