Turbinado (niedru cukurs), Turbinado cukurs, Bob's Red Mill, 793 g
Turbinado cukurs ir labvēlīgs saldinātājs, kas izgatavots no augstākās kvalitātes cukurniedrēm. Jēlcukuram ir rupji graudaini dzintara krāsas kristāli. Cukuru iegūst, apstrādājot sulu no cukurniedrēm un lēnām iztvaicējot no tās ūdeni, kas izraisa tā kristalizāciju. Lai pabeigtu žāvēšanas procesu, kristālus centrifugē turbīnās vai centrifūgā. Liela daļa melases tiek noņemta ar tvaiku vai ūdeni. Sauso un irdeno lielo kristālu krāsa ir no gaiši zeltainas līdz brūnai. Principā tas ir tas pats, kas mazgāts jēlcukurs, un pats vārds turbinado nozīmē "apstrādāts ar turbīnu", tas ir, centrifūgā. Daži uzskata, ka turbinādo cukurs ir veselīgāks nekā citi saldinātāji, jo tas tiek mazāk apstrādāts un saglabā vairāk cukurniedru sulā atrodamo uzturvielu. Ražošanas metode padara to piemērotu vegāniem, jo cukurs nesatur dzīvnieku izcelsmes produktus. Cukurs satur: kalciju, magniju, fosforu, nātriju nelielos daudzumos. Kulinārijā niedru cukuru izmanto dažādu ēdienu cepšanā un gatavošanā, taču jāņem vērā tā augstais mitrums. Ražotāji iesaka to uzglabāt hermētiskā traukā vēsā, tumšā vietā.
Niedru cukuram ir īrisa garša. Apkaisiet turbinādo cukuru uz cepumiem, smalkmaizītēm, smalkmaizītēm vai pīrāgiem, lai tie būtu saldi un kraukšķīgi. Šis rupjais cukurs ir ideāli piemērots kafijas, tējas vai pārslu saldināšanai. Izmantojiet savos iecienītākajos dzērienos un receptēs. Biotus tīmekļa vietnē varat ne tikai to iegādāties, bet arī iepazīties ar produktiem, iegūt pilnu informāciju no mūsu konsultantiem.
Bob's Red Mill, Turbinado Sugar
Lietošana:
Šokolādes mandeles: ½ glāzes šokolādes skaidiņu; 2 glāzes kaltētu veselu mandeļu; 1 ēdamkarote Turbinado cukura; ½ tējkarote sāls;
- 1 ēdamkarote kakao pulvera;
- ½ tējkarote malta kanēļa (pēc izvēles);
- 1/8 tējkarotes čili pulvera (pēc izvēles).
Izkausējiet šokolādes skaidiņas mikroviļņu krāsnī apmēram 2-3 minūtes, maisot ik pēc 30 sekundēm. Pievienojiet mandeles un samaisiet, lai pārklātu šokolādi. Pievienojiet cukuru un sāli un labi samaisiet.
Izklājiet mandeles uz cepampapīra uz cepešpannas un atstājiet istabas temperatūrā apmēram 5 minūtes.
Ievietojiet mandeles atpakaļ bļodā.  ;Pievienojiet kakao pulveri un garšvielas un kārtīgi samaisiet. Uzglabājiet hermētiskā traukā. pasniedz 8.
Dcitas sastāvdaļas: cukurniedres cukurs.
span>
Vislabāk atdzesēts vai sasaldēts.
Sastāvs : | ||
Porcija: 1 tējkarote (5 g) | ||
Porcijas vienā konteinerā: 159 | ||
Viena porcija | % no ikdienas nepieciešamības* | |
Kalorijas | 20 | |
Kalorijas no taukiem | 0 | |
Kopējais tauku saturs | 0 g | 0% |
Trans tauki | 0 g | |
Monossātinātie tauki | 0 g | 0% |
Polinepiesātinātie tauki | 0 g | |
holesterīns | 0 mg | |
Kālijs | 0 mg | 0% |
Kopā ogļhidrāti | 5 g | 2% |
Diētiskās šķiedras Cukurs | 0g 5g | 0%
|
Olbaltumvielas | 0 g | 0% |
A vitamīns | 0% | |
C vitamīns span> | 0% | |
Kalcijs | 0% | |
Dzelzs   ; | 0%
| |
* Dienas vērtība ir balstīta uz 2000 kaloriju diētu. Jūsu dienas deva var būt lielāka vai mazāka atkarībā no jūsu kaloriju vajadzībām. |
Kalorijas: | 2000 | 2500 | |
Kopējais tauku saturs | Mazāk par | 65 g | 80 g |
Tauki | Mazāk par | 20 g | 25 g |
holesterīns | mazāk par | 300 mg | 300 mg |
Nātrijs | Mazāk par | 2400 mg | 2400 mg span> |
Kopējais ogļhidrātu daudzums | > | 300g | 375g |
Diētiskās šķiedras | 25 | 30 g |
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu