Baktēriju starteris Jogurts, VIVO, 4 flakoni
Baktēriju iesācējs Jogurts, VIVO- ir bifidus un laktobacillu avots mājas jogurta startera veidā. Skābam piemīt dabiska garša un daudzas noderīgas īpašības gan bērniem, gan pieaugušajiem. Jogurts ir ļoti viegli pagatavojams, un tas ir lielisks raudzēts piena produkts visas ģimenes uzturam. Jogurts satur draudzīgas baktērijas, kuras, saskaroties ar pienu, aktīvi vairojas un padara produktu biezu, ar maigu tekstūru, bez graudiņiem, ar dabisku un patīkamu garšu. Regulāra jogurta lietošana ar augstu vitamīnu, mikroelementu un dabīgas izcelsmes aminoskābju saturu veicina normālu organisma darbību, kuņģa-zarnu trakta slimību profilaksi. Lielisks produkts bez piedevām ikdienas lietošanai visai ģimenei, ja vēlas, var pievienot savus iecienītākos augļus.
Biotus mājaslapā var ne tikai iegādāties un iepazīties ar produktiem, bet arī paēdināt informācija no mūsu konsultantiem.
VIVO, Baktēriju jogurta starteris, 4 flakoni.
Ieteicams lietojums:Siltā pienā (1-3 litri) (40° C — nedaudz siltāks par korpusu) pievieno 1 flakonu startera . Rūpīgi samaisiet, ietiniet pannu lielā dvielī, lai maisījums būtu silts. Atstāj rūgt 6-8 stundas siltā vietā. Kad produkts ir sabiezējis, atdzesējiet to ledusskapī un jūsu jogurts ir gatavs!
Brīdinājumi: uzglabājiet ledusskapī (pie +2..+6) - 12 mēnešus. Nelietot individuālas laktozes nepanesības gadījumā. Pirms lietojat bērnu, kas jaunāks par 1 gadu, konsultējieties ar ārstu. Produkta daudzums vienai bērna barošanai ir norādīts instrukcijās. Uzglabāt oriģinālajā iepakojumā. Pēc paciņas atvēršanas produktu izlietot nekavējoties. Preces uzglabāšana atvērtā iepakojumā nav atļauta. Uzglabāšanas temperatūras režīma novirze transportēšanas laikā ir pieļaujama, temperatūra nedrīkst pārsniegt +30°C 10 dienas.
Porvēšanas lielums: 1 paciņa | |
| Daudzums uz 100 g |
Kalorijas | 276 |
Tauki | 0,5 g |
Vāveres | 8,0 g |
Ogļhidrāti | 60.0g |
| Sastāvdaļas: |
Streptococcus thermophilus |
|
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus |
|
Lactobacillus acidophilus |
|
Bifidobacterium lactis |
|
Klientu jautājumi
Uzdodiet savu jautājumu
Klientu atsauksmes
0
Atgriezties uz pieteikšanās lapu